Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Právnik Anny Nicole: Som otcom jej dieťaťa!

Anna Nicole Smith Zobraziť galériu (9)
Anna Nicole Smith

LOS ANGELES - Niekoľko týždňov po pôrode dcérky Danilynne Hope sa prihlásil jej otec. Dieťa s exmodelkou Annou Nicole Smith splodil jej právnik Howard K. Stern.

Vec má však jeden háčik. K otcovstvu sa prihlásil aj fotograf Lary Birkhead. Kde je teda pravda?

Akoby toho 38-ročná Anna Nicole Smith nemala dosť. Krátko po pôrode jej za záhadných okolností zomrel syn Daniel († 20), ktorý sa pravdepodobne predávkoval liekmi. A teraz má okolo seba dvoch mužov, ktorí sa bijú o právo na Danilynne. "Anna a ja sa milujeme. Trvá to už dlhý čas, ale pretože som jej právnik, bolo lepšie to držať v tajnosti," vyhlásil Stern v talkshow Larryho Kinga na CNN. Tvrdenia svojho rivala Larryho Birkheada o otcovste dievčatka odmieta.

"Vzhľadom na načasovanie narodenia dieťaťa niet o tom pochýb," povedal právnik, ktorý zároveň odsúdil Birkheadovo správanie. "Ak by si naozaj myslel, že je otcom, mal by sa k tomu postaviť inak. Mal by to riešiť iným spôsobom a nie cez televíziu a iné médiá," skritizoval fotografa Annin milenec. Birkhead však trvá na teste DNA, ktorý by vraj dokázal jeho otcovstvo. Podľa jeho tvrdenia bol dokonca na začiatku tehotenstva s Annou v nemocnici, potom sa rozišli. Kto má teda pravdu? Je možné, že ani sama Anna nevie, čia spermia ju oplodnila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu