Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dara Rolins utrpela na koncerte hrozivý úraz

Dara sa v Prahe pripravuje na ďalší koncert - aj napriek zraneniam. Zobraziť galériu (3)
Dara sa v Prahe pripravuje na ďalší koncert - aj napriek zraneniam.

BRATISLAVA - Zlomená pravá ruka, podliatiny na celom tele a ani narazené rebrá nezabránili speváčke Dare Rolins (33) pokračovať vo svojom turné! Plavovlasá pop diva, ktorá sa v piatok večer počas koncertu v Košiciach zrútila z dvojmetrového pódia, napriek poraneniam a bolestiam celého tela myslela predovšetkým na svojich fanúšikov!

Blondínka sa po lekárskom ošetrení s podozrením na otras mozgu a s rukou v sadre opäť postavila na javisko a v centre východnej metropoly predviedla fanúšikom alšie vystúpenie.

Pár sekúnd nepozornosti - a úraz bol na svete. Dara, ktorá predvádzala na košickom koncerte v rámci Dara D1 Avon Tour skvelú šou, sa ocitla mimo pódia po tom, čo ju oslepili žiarivé svetlá reflektorov a vo víre tanca stratila balans. Po nešťastnom páde reagovala okamžite ochranka, ktorá ju odniesla do zákulisia, kde krehká blondínka dokonca stratila vedomie! „Keď sa prebrala, pýtala sa, na akom je koncerte. Tak sme jej povedali, že na svojom,“ hovorí o okamihoch po hrozivom páde Darina manažérka Eva Skallová.

Po skončení koncertu speváčka zamierila rovno na lekárske ošetrenie. „Celú ma zröntgenovali, ruku dali do sadry, no z čoho mám strach, sú narazené rebrá. Je to dosť bolestivé a nespieva sa mi s tým najlepšie,“ opisuje zdravotné komplikácie plavovláska.

Napriek podliatinám na celom tele a s podozrením na otras mozgu zamierila speváčka v piatok večer priamo z nemocnice na pódium košického nočného klubu, kde sa nešetrila a pre fanúšikov predviedla ďalšiu strhujúcu spevácku šou. „V piatok v noci dokrivkala do hotela so sadrou na ruke,“ potvrdila zlý zdravotný stav aj recepčná z hotela, v ktorom bola Dara ubytovaná.

Blondínka opustila Košice v sobotu ráno a zamierila rovno do Prahy, kde dnes poobede plánuje ďalší koncert. Dara totiž nemieni ukrátiť svojich fanúšikov ani o jedno vystúpenie a to aj napriek tomu, že pravú ruku jej „zdobí“ sadra a pre narazené rebrá jej aj najmenší pohyb spôsobuje ukrutnú bolesť.

Pozrite si video Darinho pádu >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu