Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Studenková vo svadobnom: Vydala sa za Vajdu, Kostku nechce!

Studenková sa vydala za Vajdu. Zobraziť galériu (20)
Studenková sa vydala za Vajdu.

BRATISLAVA – Svadba v kaštieli! Herečka Zdena Studenková (56) a herec Jozef Vajda (55) si pred oltárom povedali vytúžené Áno. Stalo sa tak v markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Ako to na svadbe vyzeralo? Prečo sa herečka v reálnom živote nechce vydať za dlhoročného partnera Braňa Kostku (39)?

Diváci sa majú na čo tešiť! V markizáckom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade totiž onedlho uvidia svadbu dvoch hlavných predstaviteľov. Eva Páleníková, ktorú stvárňuje Zdena Studenková, si vezme za muža v priestoroch kaštieľa v Tomášove gynekológa Viktora Mažára (Jozef Vajda).

Hoci obaja herci už majú v skutočnosti jedno manželstvo za sebou, teraz si to znovu vyskúšali. Aj keď iba v seriáli. „Pocity pred svadbou sú asi také, že budeme nakrúcať 15 hodín. Tak sa na to musíme psychicky pripraviť,“ povedal topkám Vajda. „Je to vyvrcholenie seriálového vzťahu, kedy sa dvaja päťdesiatroční ľudia berú. V súkromnom živote si však neviem predstaviť, že by som sa v 55-ke ženil,“ prezradil herec, ktorý si myslí, že zárukou dobrého fungujúceho vzťahu nie je papier o uzavretí manželstva.

A čo Studenková? Ako sa cítila vo svadobných šatách? „Viete, každý očakáva, že poviem, že sa v nich cítim úžasne. Keď si však predstavím, čo nás čaká do piatej do rána, tak sa na nič neteším,“ prezradila pred nakrúcaním Studenková. Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, so seriálovou svadbou s Vajdom nemala problém. V reálnom živote si však svojho partnera Braňa Kostku neplánuje zobrať. Blondínka považuje inštitúciu manželstva za dôležitú iba vtedy, keď je vo vzťahu perspektíva detí.

No ak by sa pred oltár náhodou vybrala, určite by nešla vo svadobných šatách. „Keby som sa ja vydávala, čo sa samozrejme nestane, tak by som si ako žena v mojom veku dala kostým. V žiadnom prípade by som si nepožičala šaty,“ uzavrela rázne herečka.

Sledujte TOPKY TV: Studenková si vzala Vajdu. Aký názor majú herci k svadbe v reálnom živote?



 

 






Ako sa o seba stará Zdena Studenková?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu