Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Trpký vyhadzov v ČS SuperStar: Slzy a sklamanie, Ráček nemal slov!

Šou opustili títo semifinalisti. Zobraziť galériu (16)
Šou opustili títo semifinalisti.

PRAHA – Napätie sa dalo krájať! Spevácku súťaž Česko Slovenská SuperStar 2 včera večer opustili prví semifinalisti. Ich odchod paradoxne oplakali postupujúci speváci. Vyradené dievčatá a chlapci zostali z neúspechu zaskočení a ťažko hľadali tie správne slová!

Ako to už býva zvykom, pred vyslovením verdiktu dostala slovo odborná porota. V prípade dievčat sa však názory porotcov vôbec nezhodovali s diváckym hlasovaním. V súťaži napokon skončili Slovenka Petra Huliaková (21) a Češka Jana Karasová (20). Rady mužských spevákov opustili Slovák Marcel Dragúň (17) a Čech Jan Ráček (22). Na jeho vyhadzove sa zhodli aj všetci porotcovia. Vysoký spevák neskrýval svoje sklamanie!

„Neviem, čo by som povedal,“ habkal Jan, keď dostal do rúk mikrofón. Iniciatívy sa chytil moderátor Leoš Mareš. „Vidím, že sa celý chveješ, tak ja ďakujem za teba,“ poznamenal. Slová sa horko-ťažko drali von aj z Marcela. „Uff, je to dosť zaujímavé. Chcem poďakovať všetkým, ktorí mi verili,“ povedal.

Vyradené dievčatá zvládali svoj koniec v šou o čosi lepšie. Blonďavá Petra sa netajila tým, že spevu sa bude venovať aj naďalej. Jana sa prekvapivo tešila z toho, že postúpila jej spolubývajúca Aneta Saláčová. Tá to mala nahnuté hlavne medzi porotcami. „Prajem všetkým veľa šťastia a dúfam, že to dotiahnu ďaleko a niekto si ich všimne,“ dodala Jana.

Chcete vedieť o vyradených semifinalistoch viac? Na vaše otázky vám zodpovedajú už dnes o 10:00! Online rozhovor nájdete TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu