Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Extravagantný superstarista Šeps priznáva: Fajčím trávu!

Michal Šeps priznal, že fajčí marihuanu. Zobraziť galériu (8)
Michal Šeps priznal, že fajčí marihuanu.

PRAHA/BRATISLAVA – Ľahkými drogami nepodhrne! Semifinalista Česko Slovenskej SuperStar 2 Michal Šeps (16) sa netají tým, že jeho najväčšou láskou je reggae. K tomuto štýlu však neodmysliteľne patria cigarety a marihuana. A samotný mladík topkám priznal, že ani jedna z týchto nerestí mu nie je cudzia!

Mladý spevácky talent Michal Šeps, ktorý sa snažil porotu Česko Slovenskej SuperStar zaujať najmä svojím nezávislým imidžom, nás na nedávnej pražskej akcii šokoval svojím úprimným priznaním. Prezradil, že fajčí marihuanu! „Samozrejme. To k tomu môjmu štýlu patrí, to je jasné,“ povedal flegmaticky Michal, ktorý aj počas nášho rozhovoru pôsobil tak, ako by si dal minimálne jedného jointa. Dokonca sa aj medzi ľuďmi na akcii šepkalo, že tento semifinalista je pod vplyvom ľahkej drogy. 

My sme zisťovali, či je jeho nezávislý štýl iba imidžom, alebo je taký aj v skutočnosti. „Takýto som od svojej prírody, proste,“ vyhŕklo zo súťažiaceho, ktorý údajne nie je zadaný. „Nie som. Moja najväčšia láska je reggae,“ netajil Šeps.

Hoci v SuperStar doposiaľ spieval prevažne "regé štýl", nemá vraj problém ani s inými hudobnými žánrami. „Ja zaspievam prakticky čokoľvek, ale musí ma to baviť. Mne keď sa nejaká skladba nepáči, tak ju spievať nebudem," dodal superstarista. A to by mu mohlo v šou spôsobiť nemalé problémy! Ako však Michal tvrdí, do SuperStar prihlásil najmä zo žartu. Uvidíme, dokedy mu dobrá nálada vydrží.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu