Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Celebrity, na korčule!

Ľadová šou štartuje už zajtra Zobraziť galériu (10)
Ľadová šou štartuje už zajtra

BRATISLAVA - Do spustenia novej šou televízie JOJ Hviezdy na ľade ostáva už len niekoľko hodín. Už zajtra televízia JOJ v priamom prenose odštartuje prvé zahrievacie kolo, počas ktorého štrnásť odvážnych celebrít nesúťažne predvedie svoj talent na korčuliach. Aké sú pravidlá novej jojkárskej ľadovej šou? A ako bude päťčlenná porota vyhadzovať nešikovných prominentov?

Štrnástka celebrít sa s krasokorčuliarskymi partnermi predstaví počas dvanástich súťažných kôl v 90-sekundových zostavách vždy v piatok večer na obrazovkách TV JOJ.

Každý pár bude mať na prípravu náročnej choreografie jeden týždeň a jednotlivé večery budú tematicky ladené (napr. retro, love songs, muzikál...)

Výkony korčuľujúcich osobností bude počas živého vysielania hodnotiť prísna päťčlenná porota v stupnici od 1 do 6 bodov. Na záver každého finálového kola televízia spustí esemeskové hlasovanie a televízni diváci budú mať 60 minút na to, aby hlasovali za svojho prominentného favorita.

Dva korčuľujúce páry, ktoré počas hodinového hlasovania dostanú najmenší počet esemesiek, sa vo vyhodnocovacom programe Ľadová sprcha opätovne predvedú na ľadovej ploche. Samotná porota nakoniec určí jednu vypadávajúcu dvojicu.

Každý piatok vypadne jedna súťažiaca celebrita. Počas finálového večera budú súťažiť tri páry, no vyhrá len jeden. Prominent, ktorý zvíťazí, získa umelecké dielo v hodnote 100-tisíc korún. Na vyžrebovaného hlasujúceho diváka čaká luxusný automobil.

Posledný prenos šou Hviezdy na ľade bude patriť všetkým finalistom - víťazovi aj porazeným. Korčuľujúce osobnosti slovenskej smotánky sa predvedú v záverečnej exhibícii.

Jednotlivé ľadové relácie:

Hviezdy na ľade
- hlavná šou (90 min.)
- krasokorčuľujúce sa celebrity sa predstavia na ľade

Ľadová sprcha
- vyhodnotenie (30 min.)
- porota zo súťaže vyradí jeden súťažný pár

Rozmrazení
- magazín (30 min.)
- o zákulisí a príprave ľadovej šou

Ktoré celebrity budú korčuľovať?
Adriana Kmotríková - moderátorka
Diana Mórová - herečka
Eva Máziková - speváčka
Zora Czoborová - fitneska
Didiana Dagmar Dianová - moderátorka
Barbora Barbi Fusková - exVyvolená
Karin Haydu - moderátorka
Jaro Bekr - tanečník
Ivan Štroffek - spevák
Tony Moisés - tanečník
Janko Lehotský - spevák
Marián Labuda ml. - herec
Ivo Gogál - herec
Yxo Tomáš Dohňanský - basgitarista Hexu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu