Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Búrlivák Sheen: Polícia prehľadala jeho vilu v Beverly Hills

Charlie Sheen Zobraziť galériu (4)
Charlie Sheen

LOS ANGELES - Polícia prehľadala vo štvrtok večer miestneho času dom amerického herca Charlieho Sheena v kalifornskom Beverly Hills.

Ako informovali americké médiá, cieľom domovej prehliadky bolo podľa vyšetrovateľov zistiť, či herec, ktorý má za sebou problémy s alkoholom, drogami a problematickými výrokmi, nemal doma strelné zbrane alebo muníciu a neporušil tak predbežné opatrenia súdu.

Herec akceptoval domovú prehliadku bez rozrušenia a o policajtoch hovoril len v superlatívoch ako o "absolútnych profesionáloch".

Verbálne útoky na producenta úspešného televízneho seriálu Dva a pol chlapa, správanie sa a stav herca viedli televíznu spoločnosť k pondelkovému definitívnemu rozhodnutiu o výpovedi pre Sheena. Ešte predtým sa rozhodlo o predčasnom ukončení ôsmej série seriálu.

Charlie Sheen požaduje za porušenie platnej zmluvy podľa informácií spravodajskej televízie CNN odškodné viac ako 100 miliónov dolárov od producenta Chucka Lorreho a stanice CBS. Údajne však finančné prostriedky za zrušené diely seriálu nežiada len pre seba, ale aj pre štáb, ktorý ho vyrábal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu