Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Perverzný Habera: Takto sa strápnil!

Paľo Habera dostal šestnásťročnú Veroniku do úzkych. Zobraziť galériu (7)
Paľo Habera dostal šestnásťročnú Veroniku do úzkych.

BRATISLAVA - Dostal ju do úzkych! Porotcovský kat Paľo Habera (48) si opäť vyrobil trapas. V dnešnej epizóde Česko Slovenskej SuperStar - Divadlo I., ktorú odvysiela Markíza večer, chcel líder skupiny Team pomôcť šestnásťročnej súťažiacej Veronike. Jeho snaha sa však otočila proti nemu a vyznel ako „perverzák“!

Bol na posmech! Dnes večer si diváci televízie Markíza budú môcť pozrieť tých najlepších spevákov, ktorých porota vybrala spomedzi všetkých uchádzačov Česko Slovenskej SuperStar 2. Medzi nimi aj 16-ročnú Veroniku z Veľkého Meziříčí. Tá mala na úvod svojho vystúpenia veľký problém položiť mikrofón na stojan. Takmer minútu si s tým nevedela poradiť, za čo zrejme vďačila neskutočnej tréme.

Toto trápne dlhé ticho ako prvý nevydržal Habera. A tak sa mladej nádejnej speváčke snažil poradiť. „Ak si ho chceš zobrať do ruky, tak si ho zober do ruky,“ vyhŕklo z neho. V momente všetci prítomní v sále vybuchli smiechom. Paľo čoskoro pochopil, že jeho slová vyzneli úplne inak, ako ich pôvodne myslel. Mali totiž erotický podtón.

Kolegu sa ihneď zastala Helena Zeťová, ktorá má bezpochyby s podobnými dvojzmyselnými narážkami svoje skúsenosti. Pred pár rokmi tožiž sama nafotila dráždivé porno fotografie. Preto s úsmevom povedala: „Chlapci sa nebudú blbo smiať.“ Ticho neostal ani zahanbený Habera a svoj trapas sa snažil zachrániť slovami: „To bola, myslím, veľmi pekná zoznamovačka.“ Viac sa dozviete dnes večer na Markíze!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu