Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Na školský ples s Miss Universe!

Tohtoročná kráľovná krásy v Austrálii Erin neváhala a na Jordanovu ponuku odpovedala kladne. Zobraziť galériu (3)
Tohtoročná kráľovná krásy v Austrálii Erin neváhala a na Jordanovu ponuku odpovedala kladne.

SYDNEY - Sen alebo skutočnosť? Túto otázku si položili austrálski tínedžeri Jordan (16) a Daniel (17), keď sa dozvedeli, že austrálske missky Jennifer Hawkins a Erin McNaught prijali ich pozvanie na školský ples. Tohtoročná Miss Austrálie Erin bude partnerkou Jordana a Miss Universe 2004 Jennifer bude sprevádzať Daniela.

S netradičnou iniciatívou vyrukoval ako prvý Jordan Avramides zo Sydney, ktorý napísal Jennifer Hawkins list s otázkou, či by ho nesprevádzala na novembrovom školskom plese. Jennifer však žiadosť zamietla s tým, že je zaneprázdnená nakrúcaním filmu.

„Potom som sa rozprával s jednou paňou z Daily Telegraph (austrálsky denník) a ona mi sľúbila, že skúsi pre mňa nájsť niekoho iného,“ spomína Jordan na prvý nezdar. Aké však bolo jeho prekvapenie, keď jeho pozvanie prijala tohtoročná Miss Austrálie Erin McNaught (24)!

Pre Jordana tak ples bude zrejme najväčším zážitkom jeho života. Stane sa hrdinom na celej škole. Mimo hry však napokon nezostala ani krásna Jennifer. Na ples ju totiž v rovnakom čase pozval aj sedemnásťročný Daniel Dibey a jeho žiadosť už 22-ročná modelka neodmietla. Na plese tak bude mladíka sprevádzať koncom roka po Jordanovom plese.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu