Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Legendárny Neckář skolaboval: Odviezla ho záchranka!

Václav Neckář
Václav Neckář (Zdroj: SITA)

PRAHA - Speváka Václava Neckářa (67) dnes popoludní previezla záchranka do Všeobecnej fakultnej nemocnice v Prahe. "Nemalo by to byť vážne," povedal jeho brat a zároveň kapelník sprievodnej skupiny Jan Neckář. "Zatiaľ máme dojem, že to je len únava z preťaženia," uviedol.

Spevák podľa Jana Neckářa teraz v nemocnici zostane na pozorovaní. Bližšie podrobnosti o zdravotnom stave Neckářa však zatiaľ rodina nemá.

"Teraz podstupuje radu vyšetrení na neurologickej klinike," povedala hovorkyňa Všeobecnej fakultnej nemocnice Petra Pekařová. Neckář podľa nej v nemocnici zostane prinajmenšom do piatku. O ďalšej liečbe lekári rozhodnú na základe výsledkov vyšetrení. Čo sa presne Neckářovi stalo, hovorkyňa neuviedla.

Podľa Jana Neckářa mal jeho brat v minulých dňoch náročný program, napríklad v stredu sa v Brne zúčastnil filmového festivalu Cinema Mundi. Spevákova internetová stránka uvádza, že v polovici marca plánoval turné po niekoľkých českých a slovenských mestách.

Populárneho speváka už v roku 2002 postihla mozgová mŕtvica, na scénu sa vrátil po ročnej rekonvalescencii. Pri speve si potom pomáhal sledovaním textu na čítacom zariadení, a hoci mu stále robilo ťažkosti plynulé rozprávanie, vystúpenie si sám konferoval.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu