Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

David Beckham hore bez: Šokujúce tetovanie a chlpaté podpazušie!

David Beckham pridal k svojim tetovaniam zvláštny motív Zobraziť galériu (7)
David Beckham pridal k svojim tetovaniam zvláštny motív

LONDÝN – Je z neho drsný chlapík! Hoci David Beckham (35) si za posledné roky stihol poznačiť telo naozaj úctyhodnou zbierkou tetovaní, nedávno k nim pridal ďalšie. Jeho motív však tentoraz vyvoláva zmiešané pocity – viac ako na jeho hruď by sa hodilo na strop Sixtínskej kaplnky!

Stal sa z neho silno veriaci? Tak takáto otázka zrejme napadla nejednému fanúšikovi pri pohľade na najnovšie zábery, ktoré britský futbalista zverejnil vo svojom profile v sieti Facebook. Celkovo tri detailné zábery ho totiž zachytávajú, ako si na svoju hruď necháva tetovať náboženský obrázok. Ten vraj vystihuje obraz jeho rodiny... Ale bez Victorie!

Ježiš Kristus obklopený troma anjelikmi! Zdá sa vám takáto symbolika trochu bizarná? Nech to už znie akokoľvek, tento religiózny motív reprezentuje futbalové eso a jeho troch synáčikov. David však zrejme tušil, že v úlohe Spasiteľa sa nestretne s veľkým pochopením. Čo ho k takémuto tetovaniu vlastne viedlo, tak pre istotu vysvetlil v amatérskom videu.

„Je to Ježiš, ktorého nesú traja cherubíni. Cherubíni sú, samozrejme, moji traja chlapci, takže myšlienka toho celého je, že v istom momente sa moji synovia budú musieť o mňa postarať. Znamená to veľa,“ prezradil známy športovec. Prečo do obrázku nezahrnul aj svoju zákonnú polovičku, už nedodal. Počas fotenia však na imidž príliš nedbal. Na hlave si síce nechal štýlovú čiapku, no chlpy v podpazuší si už neoholil!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu