Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Drobová a Novotný: Spolu aj na masáž

Gabika Drobová a Jan Novotný Zobraziť galériu (7)
Gabika Drobová a Jan Novotný

BRATISLAVA - Sú ako siamské dvojčatá! Priateľstvo milionára Jana Novotného (29) a vydatej dramaturgičky Markízy Gabriely Drobovej (31) je naozaj hodné obdivu. Keď Honzík zavíta do Bratislavy, okamžite sa po jeho boku objaví plavovláska z televízneho zákulisia a dvojica sa od seba nepohne ani na krok. Tak to bolo aj uplynulý víkend, keď sa Gabika a Jan nevedeli nabažiť spoločných chvíľ. Dôkazom sú zábery fotoreportérov Nového Času, ktorí párik dva dni sledovali.

Piatok, 18. august 2006, 15.00 hod.
Bratislava, Obchodný dom Saratov - tanečná škola
Gabika Drobová prišla ako sprievodkyňa svojho chránenca Jana Novotného na prvý nácvik do pripravovanej relácie Tanečná horúčka. Pózovala pred novinármi, objímala Honzíka a šťastne sa usmievala.

Drobová a Novotný: Spolu
Zobraziť galériu (7)
Drobová a Novotný: Spolu
Zobraziť galériu (7)
Piatok, 18. august 2006, 01.00 hod.
Bratislava, Zelená ulica, Greenwich
Oslavu Novotného 29. narodenín si vzala pod patronát - ako inak - Gabika. Na párty do uzavretej spoločnosti však dorazila s manželom. Takú veľkolepú udalosť si nedali ujsť aj napriek tomu, že do koktailového baru v centre Bratislavy sa ponáhľali až z Viedne, kde boli na vystúpení Robieho Williamsa.
Sobota, 19. august 2006, 16.00 hod.
Drobová a Novotný: Spolu
Zobraziť galériu (7)
Bratislava, Laurinská ulica, Sabai
Gabikiným originálnym darčekom k Janovmu výročiu bol poukaz na thajskú masáž, ktorú v bratislavskom Starom Meste podstúpila v sobotu popoludní spolu s ním! „Honzík má s takýmito príjemnými procedúrami skúsenosti z Thajska,“ vysvetlila výber zariadenia Drobová a sama si vyskúšala zručnosť majstrov-masérov. Podľa zistení Nového Času sa ani jeden z nich počas masáže neodhalil (obaja mali na sebe nohavice a tričko) a procedúru im robili v oddelených miestnostiach. Objednali si naťahovanie svalstva a masáž reflexných bodov tela. Za 90-minútový relax zaplatila Gabika 1 290 korún na osobu. „Na moju boľavú chrbticu to bolo to pravé orechové,“ snažila sa zdôvodniť, že jej išlo skutočne len o uvoľnenie stuhnutých svalov. Bolesti chrbta sa však nedajú odstrániť zo dňa na deň, a tak je viac ako pravdepodobné, že na takýchto masážach sa spolu najlepší kamaráti zúčastnia ešte mnohokrát.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu