Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Kate Moss na nepoznanie: Bez mejkapu a v otrasných šatách!

Kate Moss Zobraziť galériu (4)
Kate Moss (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Je to vôbec ona?! Supermodelka Kate Moss (37) je preslávená svojou krásou a štýlom. Zdá sa však, že v súkromí jej chýba jedno aj druhé. Jej tvár pôsobí bez mejkapu nevýrazne a dlhé ružové šaty vyzerajú, akoby ich zdedila po prababičke!

Akoby práve vstala z postele! Kate Moss jednoznačne patrí medzi ženy, ktoré vyzerajú dobre takmer v hocičom. Ružový outfit, ktorý nedávno predviedla, je však tou povestnou výnimkou potvrdzujúcou pravidlo. Šaty totiž farbou aj strihom pripomínali skôr nočnú košeľu a jej zovňajšok nezachránila ani trendová chlpatá vestička. Bodkou boli síce značkové, zato však poriadne znosené louboutinky. Jednoducho, nebol to práve najkrajší outfit do štýlovej reštaurácie!

K vylepšeniu celkového dojmu Kate žiaľ nepomohli ani jej vlasy či tvár. Účes totiž nemal nijaký tvar a pôsobil nudným a obyčajným dojmom. Lepšie na tom nebola ani tvár modelky - chýbala jej zdravá farba a charakteristické črty bez zvýraznenia mejkapom úplne zanikli.

O pár mesiacov Kate plánuje svadbu so svojím snúbencom, rokerom Jamie Hincom, ktorý ju nedávno požiadal o roku. Obrad by mal byť v lete a jednou z družičiek zrejme bude aj Katina dcéra Lilly Grace. Mnohé nevesty sa snažia dať pred touto slávnostnou udalosťou čo najviac dokopy, Kate však zrejme nie je jednou z nich. Často ju totiž vídať neupravenú, s cigaretou v ruke a unaveným výrazom tváre. Kate, možno si už na každodenné žúrovanie pristará, čo povieš?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu