Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Nicole Kidmanová dostala ponuku nafotiť akty pre Playboy

Bruško Nicole Kidman sa začína podozrivo zaobľovať. Možno práve predpokladané tehotenstvo herečky inšpirovalo Hefnera na nafotenie jej aktov. Zobraziť galériu (11)
Bruško Nicole Kidman sa začína podozrivo zaobľovať. Možno práve predpokladané tehotenstvo herečky inšpirovalo Hefnera na nafotenie jej aktov.

NEW YORK - Fanúšikovia Nicole Kidman môžu jasať. Austrálska herečka Nicole Kidman (39) padla do oka šéfovi pánskeho časopisu Playboy - Hughovi Hefnerovi. Ten by ju najradšej videl vyzlečenú na titulnej stránke tohto dráždivého magazínu. Čo ty na to, Nicole? Nestálo by to za pár nových miliónov na tvojom účte?

Kráska Hefnerovi doslova počarovala v divadelnej dráme Modrá izba, kde si ju mediálny boss bol osobne pozrieť. „Kidman je okúzľujúca a pohľad na ňu, ako stojí s cigaretou v jednej ruke a s vyzlečenými nohavicami v druhej ako šťavnatá francúzska au pairka, bude moju fantáziu mátať ešte dlhé mesiace,“ neskrýva svoj obdiv k austrálskej herečke zakladateľ dráždivého časopisu pre pánov.

Povestný milovník žien, ktorého posteľou prešli stovky najhorúcejších krások, tvrdí, že 39-ročná Nicole je stále úžasná. Druhá vec je, ako čerstvá manželka hudobníka Keitha Urbana a matka dvoch adoptívnych detí zareaguje na takúto ponuku. Možno by romantickú krásku, o ktorej sa hovorí, že čaká dieťa, dokázal presvedčiť pekný balík peňazí, ktorý by za svoje akty zinkasovala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu