Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Americká kráska Eva Longoria radí, ako si vylepšiť sex

Eva Longoria Zobraziť galériu (18)
Eva Longoria

LOS ANGELES - Brazílska depilácia jej zmenila život. Ten sexuálny. Americká herečka Eva Longoria (31) si nevie depiláciu voskom vynachváliť. A nielen preto, že ju zbavuje chĺpkov. Vďaka holeniu intímnych partií vraj dosiahla svoj prvý orgazmus!

„Brazílska depilácia mi otvorila dvere k novým sexuálnym dimenziám. Každá žena by ju mala skúsiť, lebo sex je potom omnoho lepší. Netušila som, čo sa to deje s mojím telom, keď som si užívala prvý sex po depilácii,“ opisuje zážitky herečka.

Základom takzvaného brazílskeho holenia je hustý medový vosk, ktorý preniká hlbšie ku korienku chĺpka, čím spôsobuje dlhodobý oholený efekt. Holenie dostalo názov podľa podnebia v Brazílii, vďaka ktorému je pokožka jemnejšia.

V iných krajinách ženy pri brazílskej depilácii trpia. „Je to veľmi bolestivé, ale sexuálne uspokojenie je zaručené,“ hovoria za herečku vlastné skúsenosti. A Eva by iste neklamala. Veď na vlastnom sexuálnom uspokojení si dá záležať. Netají, že jej k tomu pomáhajú aj dva vibrátory. „Mám dva - zajačika a vreckovú raketu,“ chváli sa kráska chtivá sexu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu