Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Jodie Foster a Kim Basinger boli milenkami

Jodie Foster Zobraziť galériu (3)
Jodie Foster

LOS ANGELES - Slávne americké herečky Kim Basinger (52) a Jodie Foster (43) skrývajú spoločnú minulosť. Objavili sa totiž správy, že k sebe mali pred pätnástimi rokmi veľmi blízko. Našla Kim po rozvode s prvým manželom pochopenie a lásku v náručí krásnej a citlivej Jodie?

"Videl som Jodie Foster a jej milenku Kim Basinger ruku v ruke. Rozhodne spolu randia," napísal v roku 1989 majiteľovi filmových štúdií David Hockney, reportér časopisu mapujúceho bary pre homosexuálov. Originál jeho faxu teraz ponúkajú na internetovom aukčnom portáli eBay. Redakcia časopisu pre gejov sídlila hneď vedľa filmových štúdií a jeho redaktori nikdy nezabudli filmových producentov informovať, koho zo slávnych osobností nachytali v gej alebo lesbickom bare.

Jodie Foster žije v lesbickom vzťahu s filmovou producentkou Cydney Bernard, s ktorou sa zoznámila pri nakrúcaní filmu Návrat Sommersbyho. Spolu vychovávajú dve Jodine deti - synov Charlesa a Kita. Jodie dlho tajila skutočnú orientáciu a odmietala verejne komentovať svoj osobný život. Kim bola v tom čase krátko po rozvode s prvým manželom Ronom Brittonom. Je možné, že traumu z rozchodu si liečila v náručí svojej mladšej kolegyne. Na rozdiel od nej sa však vrátila späť k mužom. V roku 1993 sa vydala za herca Aleca Baldwina. Aj jej druhé manželstvo však stroskotalo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu