Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Krajcer to v Markíze zabalil!

Daniel Krajcer
Daniel Krajcer

BRATISLAVA - Nebáť sa! Toto krédo si uviedol v rubrike Recept na úspech na markizáckej internetovej stránke moderátor Daniel Krajcer (36). A zdá sa, že to myslí vážne. Podľa zistení Nového Času sa rozhodol po deviatich rokoch dať Markíze zbohom. A mieri rovno ku konkurencii! V ktorej televízii zakotví?

„Ide do Jojky! Krajcer už absolvoval niekoľko tajných stretnutí s ľuďmi z vedenia,“ prezradil Novému Času zdroj zo zákulisia TV JOJ. No nevedel spresniť, čo konkrétne bude mať súčasný moderátor markizáckej politickodiskusnej relácie Sito pod palcom. Samotný Krajcer sa k tejto téme odmietol vyjadriť s tým, že je momentálne na dovolenke. „Viac vám budem môcť povedať začiatkom budúceho týždňa,“ poznamenal. Bobríka mlčanlivosti si zhodne vyslúžili Markíza i Jojka. Kým televízia zo Záhorskej Bystrice sa zrejme snaží čo najdlhšie utajiť informáciu o odchode jedného zo svojich najpopulárnejších moderátorov, konkurencia sa asi obáva, že by Krajcer mohol v poslednej chvíli od zmluvy odskočiť.

Svoje rozčarovanie nad odchodom kolegu otvorene vyjadrila iba televízna moderátorka Zlatica Puškárová (28), s ktorou Krajcer v minulosti uvádzal viacero politických programov (volebné štúdiá či priame prenosy z bratislavského stretnutia Busha a Putina). „Podľa mňa z Markízy odchádza najlepší politický redaktor. Je mi z toho veľmi ťažko, vôbec neskrývam emócie. Dano je výnimočný novinár a fantastický kamarát, s ktorým som preskákala všeličo. Neviem, či sa mi ešte s niekým podarí vytvoriť takú dvojku,“ povedala so zovretým hlasom Zlatica.

Krajcer sa na obrazovke Markízy po prvý raz objavil v úlohe spravodajcu v roku 1997 a keďže patril medzi najlepších redaktorov, už o rok mu televízia zverila post v Site. A na tomto fleku zotrval až dosiaľ. Krajcer si získal sympatie divákov, ktorí ho dva razy ocenili soškou Televízna osobnosť roka (OTO 2002 a 2004). Paradoxne ocenenie Televízna osobnosť Markízy (TOM) nikdy nezískal...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu