Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Madonna bude princezná Selenia

Madonna Zobraziť galériu (12)
Madonna

LOS ANGELES - Nestarnúca popová diva Madonna si splní svoj detský sen a stane sa princeznou. Ale iba vo filme. Svoj hlas totiž prepožičia princeznej Selenii v pripravovanej rozprávke Arthur a Neviditeľní. Snímka bude kombinovaná: hraná a zároveň aj kreslená.

Rozprávku napísal a knižne vydal sám režisér Luc Besson, ktorý režijne stojí aj za kinohitmi Piaty element, Leon či Nikita. Teraz sa ju rozhodol pretvoriť do filmovej podoby a do dabingového štúdia si pozval okrem 47-ročnej Madonny aj jej kolegov zo šoubiznisu Miu Farrow, rapera Snoopa Dogga a veterána britskej rockovej scény Davida Bowieho. Hlavným hrdinom filmu je desaťročný osirelý chlapec Arthur, ktorý sa vydá do sveta zázrakov, aby našiel poklad. Na ďalekej ceste ho sprevádza krásna Selenia.

Madonna bude princezná Selenia
Zobraziť galériu (12)
Rozprávku uvidíme v kinách už začiatkom budúceho roka. Speváčka hitu Hung Up si tak musí dávať väčší pozor na svoj hlas. Údajne vysťahovala zo spálne manžela Guya Ritchieho, lebo sa hádajú o osviežovač vzduchu. Zatiaľ čo Guy jeho funkcie víta, Madonne zariadenie vysúša hrdlo a škodí jej hlasivkám.

Viac o nových filmoch v kinách sa dozviete na Filmových Bleskovkách >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu