Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďurianová a Bouček pozvali na svadbu aj Davida Copperfielda

Marianna Ďurianová a Libor Bouček Zobraziť galériu (10)
Marianna Ďurianová a Libor Bouček

BRATISLAVA/PRAHA - Už len dva dni a z moderátorky Marianny Ďurianovej (29) sa stane pani Boučková! Prípravy na svadbu s českým moderátorom Liborom Boučkom (25), ktorá sa bude konať na zámku v Čechách, sú už v cieľovej rovinke. Plavovláska si kvôli svadobnému obradu vymenila službu v televízii, a preto dvojici snúbencov už nebráni nič v ceste za spoločným životom.

Prvú júlovú sobotu spečatia zaľúbenci svoj polročný vzťah v prítomnosti vyše 120 pozvaných hostí. „Svadba bude zmiešaná, príde rodina aj kamaráti,“ hovorí tvár markizáckych Televíznych novín. Ďurianová sa bude vydávať v šatách od módnej návrhárky Hanky Převrátilovej, a ako nám sama potvrdila, už sú pripravené na jej deň D. Na svadobnej hostine nebudú chýbať ani mediálne známe tváre, a možno príde aj slávny mág David Copperfield, s ktorým sa Bouček už osem rokov pozná. „Davidovi pred časom zomrel otec, tak uvidím, či na svadbu nakoniec príde,“ vyjadril sa moderátor pre český denník Blesk. Svadobný sľub a manželské „áno“ snúbencom dosvedčia ich kamaráti.

Po sobáši čaká na mladomanželov riešenie bytovej otázky, keďže momentálne pendlujú medzi Prahou a Bratislavou a bývajú v dvoch bytoch. A, samozrejme, plánujú rodinu Boučkovcov rozšíriť o nového člena. Kedy sa tak stane, je však len a len na zamilovaných snúbencoch.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu