Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Paul McCartney o Heather: Nezobrala si ma kvôli peniazom!

Paul McCartney a Heather Mills. Zobraziť galériu (7)
Paul McCartney a Heather Mills.

LONDÝN - Bývalý „Chrobák“ Paul McCartney (63) zvláda aj zložité situácie ako skutočný džentlmen. Len deň po potvrdení správy, že sa rozchádza so svojou druhou manželkou Heather Mills (38), sa najbohatší britský hudobník postavil na jej obranu.

Médiá totiž Heather často označovali za vypočítavú. „Veľakrát som počul, že si ma zobrala kvôli mojim miliónom, ale na tom nie je ani zrnko pravdy. Heather všetko robí z presvedčenia - a väčšinou zadarmo,“ vyhlásil Paul na obranu svojej ženy, ktorá sa venuje dobročinnej práci. Napriek tomuto Paulovmu gestu je možné, že spevák príde po rozvode asi o štvrtinu svojho majetku. Jeho výška sa odhaduje na 48 miliárd korún! Môže sa tak stať aj vďaka tomu, že napriek návrhu Heather, aby podpísali predmanželskú zmluvu, Paul túto možnosť - údajne z lásky - odmietol. Aktivistku a modelku Heather si Paul zobral za ženu v roku 2002 v Írsku, majú spolu dvojročnú dcérku Beatrice. Predtým žil 29 rokov v manželstve s Lindou Eastman, ktorá zomrela na rakovinu prsníka v roku 1998. Z tohto zväzku má Paul tri deti: Mary, Stellu a Jamesa. Spolu vychovávali aj Lindinu dcéru Heather z jej predchádzajúceho manželstva.


DLHÁ CESTA K ROZCHODU
Paul stretol Heather v roku 1999, rok po smrti prvej manželky Lindy. Ich cesta k oltáru a následné spolužitie však nebolo bezproblémové.
- Paula prenasledovali novinári a pripomínali mu jeho nedávno zosnulú ženu.
- Spevákove deti si spočiatku „nesadli“ s otcovou novou ženou. Jeho dcéry Stella a Mary dokonca predčasne opustili ich sobáš.
- Dvojica mala odlišný spôsob života. Heather dala Paulovi pred svadbou podmienku: musí prestať fajčiť trávu.
- Heather obviňovali, že sa mieša do Paulovej kariéry, že si kvôli nej dal zafarbiť šediny a že zvažoval plastickú operáciu.
- Ctižiadostivá Heather bola často nespokojná, že napriek jej práci ju aj tak všetci považujú iba za „Paulov prívesok“.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu