Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Dara ukázala prsník! Na charite pre deti...

Pieseň k druhej sérii českých VyVolených naspievala Dara, ktorá na charitatívnom podujatí nechtiac „vyvetrala“ svoje vnady. Zobraziť galériu (2)
Pieseň k druhej sérii českých VyVolených naspievala Dara, ktorá na charitatívnom podujatí nechtiac „vyvetrala“ svoje vnady.

PRAHA – Tomu sa hovorí odvaha! V takejto neposlušnej blúzke vystúpila speváčka Dara Rolins (32) na nedávnom charitatívnom koncerte českých VyVolených 2 pre Kvapku nádeje.

Hviezda popovej scény sa síce snažila zahaliť vykúkajúci prsník, no zložitá choreografia skladby a priehľadný materiál blúzky jej nedávali veľké šance na úspech. Dara sa strachovať nemusí, jej poprsie, hoci vylepšené silikónovými implantátmi, je naozaj sexi. Podľa českého denníka Aha!, ktorému sa podarilo speváčkino odhalené poprsie odfotografovať, dobročinnú akciu na pomoc deťom s poruchami krvotvorby podporili bez nároku na honorár aj Darini kolegovia Lucie Vondráčková, Ilona Csáková, Nancy & Robert, Tereza Kerndlová, Petr Kolář, Blanka Šrůmová a Aleš Brichta.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu