Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Princ Harry navštívil v Južnej Afrike deti, choré na AIDS

Takáto zábava sa predstierať nedá - spolu s malými africkými deťmi napodobňoval princ Harry opice. Zobraziť galériu (13)
Takáto zábava sa predstierať nedá - spolu s malými africkými deťmi napodobňoval princ Harry opice.

LESOTHO - Som veľký chlap! Takto sa len nedávno prezentoval princ Harry (21), keď sa ako čerstvý absolvent vojenskej akadémie chcel dať odveliť do Iraku. Zabudnuté! Čierna ovca britskej kráľovskej rodiny kráča teraz v šľapajach svojej matky - princeznej Diany a uprostred africkej chudoby rozdáva svoje srdce malým sirotám.

Princ Harry dodržal sľub, ktorý dal svojej matke. Namiesto prísnej vojenskej disciplíny v Iraku, kam chcel po skončení vojenskej akadémie narukovať, sa teraz venuje charite. Nezabudnuteľná „kráľovná sŕdc“ zasvätila svoj život chorým a chudobným tohto sveta. Teraz si aj mladší potomok Charlesa a Diany vstúpil do svedomia a namiesto škandálov, ktorými sa doteraz prezentoval, sa v Afrike stará o bezbranné obete nevyliečiteľného zlyhania imunitného systému AIDS. Počas návštevy v detskom sirotinci v Južnej Afrike ukázal svetu svoju nežnú stránku. Ktoré z detí, nepoznajúc rodičovské pohladenie, by sa aspoň na chvíľu nechcelo ocitnúť v kráľovskom náručí?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu