Piatok7. jún 2024, meniny má Róbert, zajtra Medard

Markíza má problémy: Milionár odmietol nakrúcať!

Dámy na bratislavskom kastingu ani netušili, že s milionárom budú problémy.
Dámy na bratislavskom kastingu ani netušili, že s milionárom budú problémy.

BRATISLAVA - A už je to tu! Príprava novej markizáckej reality show Nevesta pre milionára je ohrozená! Ženích, ktorého si vedenie televízie pre svoju reláciu vybralo a ktorého meno zatiaľ nie je verejnosti známe, odmieta plniť svoje povinnosti. Neschválil totiž časový rozpis nakrúcania, ktorý mu predložila dramaturgia, a spôsobil tak televízii obrovské problémy. Ako to bude Markíza riešiť? Rozhodne sa pre iného zbohatlíka, alebo mu vyjde v ústrety?

Prípravy na megašou sú v plnom prúde, no muž, ktorého si Markíza vybrala za bohatého ženícha, začína mať hviezdne maniere. Napriek tomu, že v rozpise nakrúcania relácie má tento zatiaľ tajomný muž množstvo povinností, on ich odmieta. Vraj „na pľac“ môže prísť iba počas víkendov a v iných dňoch musí pracovať. Jeho mesačný príjem je údajne 5 miliónov korún a časovo náročný plán televízie by mu zrejme urobil škrt cez rozpočet.

Markíza má teraz hlavu v smútku, podmienky, ktoré si zbohatlík kladie, môžu ohroziť celý chod relácie. Štáb Nevesty pre milionára mal s budúcim ženíchom totiž ešte donedávna iné plány! Mal sa venovať nakrúcaniu a množstvo času tráviť s vydajachtivými ženami, ktoré sa rozhodli o jeho priazeň bojovať. A jemu sa to zrejme nepáči. Aby diváci zistili, o koho ide, odkiaľ má milionár peniaze, kde vyrastal a ako ho berú priatelia, má štáb v pláne urobiť niekoľko dokrútok u neho doma. Ale to ani zďaleka nezapadá do jeho harmonogramu.

Ako sa tento problém chystá televízia riešiť? Vymení milionára, alebo pristúpi na jeho podmienky? „Snažíme sa s naším protagonistom dohodnúť. Chápeme, že musí pracovať, no na druhej strane nemôžeme poškodiť náš projekt,“ vyjadrila sa hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Produkcia sa pokúsila okresať čo najviac dní nakrúcania s ním a počas týždňa sa bude natáčať prevažne s dievčatami, ktoré budú zatvorené vo svojej rezidencii. Počas vyvrcholenia súťaže bude musieť byť milionár k dispozícii viac ako predtým, a tak zrejme mu počas týchto dní utečie vysoký zárobok.

Markíza však ešte stále tŕpne, čo bude ďalej. „Nový plán výroby je už na svete, teraz čakáme, či nám ho náš hlavný predstaviteľ schváli. Ak bude všetko v poriadku, bude sa nám ľahšie dýchať,“ dodala I. Semjanová. Ako sa, nakoniec, problém okolo obrovskej šou Nevesta pre milionára vyrieši, uvidíme čoskoro.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu