Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Whitney Houston zabíjajú drogy!

Takto si Whitney pamätáme - krásnu a úspešnú. Zobraziť galériu (5)
Takto si Whitney pamätáme - krásnu a úspešnú.

LONDÝN - Jej nádherný hlas kedysi učaroval miliónom ľudí na celej planéte. Okrem hudby ju preslávil aj filmový trhák Osobný strážca. Dnes je však z americkej speváčky Whitney Houston (42) len troska.

Závislosť od tvrdých drog ju priviedla na pokraj záhuby a hrozí jej krutá smrť! Šokujúci dôkaz o fatálnom úpadku kedysi krásnej speváčky priniesol najčítanejší britský denník The Sun. Fotografie jej kúpeľne v honosnej vile v Atlante odhaľujú neuveriteľný neporiadok a špinu. Pred zrkadlom sa povaľujú nástroje na užívanie tvrdých drog ako fajka na fajčenie cracku, rolovacie papieriky, lyžičky s kokaínom a tiež ohorky z cigariet. O nič lepšie nevyzerá ani sama Whitney. Strhaná tvár, vrásky, kruhy pod očami, neurčitý pohľad... Na celé dni či týždne sa stráca a uchyľuje do tých najzapadnutejších štvrtí nebezpečnej Atlanty, len aby zohnala drogy, ku ktorým ju priviedol jej závislý manžel Bobby Brown. Na všetku biedu sa však už nedokázala pozerať jeho sestra Tina Brown, ktorá bola kedysi tiež drogovo závislá. Autorom fotografií je práve ona.

„Pravda musí vyjsť najavo. Whitney sa nedokáže zbaviť drog. Berie ich každý deň. Je to nechutné a všetci sa boja, že sa predávkuje,“ povedala Tina. Whitney sa podľa nej zamyká vo svojej spálni, kde v obrovskom neporiadku fajčí crack, uspokojuje sa sexuálnymi pomôckami a zanedbáva hygienu. Okrem toho vraj trpí halucináciami a vidinami démonov. Zo strachu rozbíja zrkadlá, telefóny, a dokonca v izbe urobila dieru do steny. „Viem, aké to je. Závislosť je choroba. Dúfam, že jej moja snaha zachráni život,“ zakončila Tina.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu