Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Luxusné sídlo Haberu a Peštovej stojí v najlukratívnejšej časti Prahy

Paľo a Daniela vlastnia dom v najvyhľadávanejšej pražskej štvrti. Zobraziť galériu (2)
Paľo a Daniela vlastnia dom v najvyhľadávanejšej pražskej štvrti.

PRAHA – Režisér Martin Frič, novinárka Magdaléna Dietlová či spevák Václav Neckář sú susedlmi speváka a porotcu SuperStar Paľa Haberu (44). Jeho hrad stojí v najlukratívnejšej časti Prahy – v Hodkovičkách. A Nový Čas tento utajovaný domov celebrít objavil! K Haberovej vile s rozlohou 325 štvorcových metrov, kde žije s priateľkou a topmodelkou Danielou Peštovou (32), patrí aj šesťnásobne väčší pozemok. Cena ich honosného sídla so žltou omietkou je približne 30 miliónov korún! Na koho je toto kráľovstvo napísané?

Podľa výpisu z katastra nehnuteľností je vlastníkom vily Daniela. S krásnou Češkou má spevák dcéru Ellu Joy Annu (3) a ona má z prvého manželstva ešte 9-ročného syna Yanicka. Štvorčlenná „rodina“ sa do tohto hradu presťahovala vlani z New Yorku.

Lokalita v Hodkovičkách patrila odjakživa k tým lepším a v posledných rokoch je obľúbenou štvrťou českých celebrít. Nečudo, veď vŕšok nad Vltavou je pre Pražanov hotovým rajom. „Je tu krásny lesopark, ticho a nádherný výhľad,“ pochvaľoval si obyvateľ tejto časti, kde sa okrem víl z prvej republiky týčia aj funkcionalistické budovy.

Kat zo speváckej šou má k prírode blízky vzťah, veď pochádza z Brezna. „Moje rodisko je obklopené horami. Mám rád čistú vôňu prírody a nie mesto. V tom som odlišný od Daniely. Možno raz skončím niekde na samote,“ vyznal sa nedávno spevák. A nový honosný domov obklopený zeleňou jeho nárokom zrejme vyhovuje. Horšie to bolo s Haberovým pobytom za veľkou mlákou: „Cítil som sa tam ako na návšteve.“ Hudobník si na americkú metropolu nevedel zvyknúť. Cítil, že na zmeny je už pristarý. Pravdepodobne aj to bol dôvod, prečo sa prominentný pár po štyroch rokoch vrátil do Európy.

Do svojho nového „Hviezdneho hniezda“ sa Paľo a Daniela nasťahovali vlani. Na upratovanie obrovskej domácnosti majú síce pomocnicu, ale Paľo vysáva a v kuchyni kraľuje výhradne Daniela. Na otázku, ako sa spevákovi a jeho rodinke žije v tomto kráľovstve, Habera do uzávierky novín neodpovedal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu