Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Reprízy Láskania na Markíze majú katastrofálnu sledovanosť

Zuzanina hviezda definitívne zhasla. Zobraziť galériu (14)
Zuzanina hviezda definitívne zhasla.

BRATISLAVA - Jej hviezda zhasla. Definitívne! Tvár moderátorky Zuzany Belohorcovej (30) už nedokáže prilákať divákov k televíznym obrazovkám. Dôkazom je pokus televízie Markíza, ktorá chcela reprízami erotickej talkshow Láskanie oživiť svoje nočné vysielanie. A skončilo sa to totálnym fiaskom. Relácia pre pánov musí po ôsmich častiach z obrazovky preč. Nik sa na ňu totiž nedíva.

Bývalá tvár markizáckej reality show Big Brother-Súboj už zjavne nie je v kurze. Diváci jej to dali jasne najavo tým, že reprízy šteklivej talkshow jednoducho ignorovali. Priemerne si Láskanie pozrelo iba 40-tisíc Slovákov! Hoci repete nočnej relácie nasadila Markíza do vysielania len vo februári, už 24. marca ju z obrazovky stiahne. „Žiaľ, relácia nesplnila naše očakávania v súvislosti so sledovanosťou,“ uviedla hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Spomínané reprízy si našli miesto v programe každý piatok okolo druhej hodiny nadránom, keď aj ostatné televízie vysielajú programy s rovnakým zameraním. No na Zuzanu ako učiteľku sexu už nikto nie je zvedavý.

A ako sa s touto skutočnosťou zmieruje samotná moderátorka? „O reprízach som nemala ani tušenie, ale vôbec ma neprekvapuje, že o takom čase má Láskanie nízku sledovanosť,“ povedala Belohorcová a nezabudla podotknúť, že „oveľa lepšie na tom nie sú ani vychytené reality show, ktorým televízie dávajú hlavný vysielací čas“. Ešte prednedávnom jednu z nich uvádzala a vtedy si ju nevedela vynachváliť...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu