Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Držka: Niektoré idú rovno na vec!

Michal je veľmi vnímavý a hneď vie, čo žena chce. Zobraziť galériu (9)
Michal je veľmi vnímavý a hneď vie, čo žena chce.

BRATISLAVA - Ženy, ktoré vyhľadávajú šarmantného Michala Držku (22), majú všelijaké požiadavky. Niektorým stačí len príjemná spoločnosť pri obede, iné sa chcú zabaviť a sú aj také, ktoré mu rovno dajú najavo, že im ide o sex. A mladý študent z Myjavy robí všetko, čo im vidí na očiach.

„Oslovujú ma mladé aj staršie dámy. No tie mladé ja veľmi nemusím,“ hovorí Michal o svojich nápadníčkach. Keď za ním žena príde a osloví ho, šarmantný muž vraj hneď vie, ako reagovať. „Stačí mi, keď sa na ňu pozriem a hneď viem, čo chce,“ tvrdí Myjavčan.

„Nemusí mi ani nič hovoriť, ja to poviem za ňu. A väčšinou myslíme na to isté,“ dodáva. Na starších dámach mu imponuje aj to, že vedia svoje „požiadavky“ podať inteligentným a zároveň vzrušujúcim spôsobom. A mladý gigolo je tiež poriadne vnímavý. „Nemusí ísť však vždy o sex, niekedy ideme len na obed, porozprávame sa, zabavíme sa a podobne,“ prezrádza atraktívny mladík na margo svojho randenia.

Netají sa však tým, že obed si necháva častokrát zaplatiť. „Nie je to však podmienka,“ tvrdí otvorene. „A keď dôjde na sex, tak ideme buď ku mne, alebo k nej, to už závisí od okolností,“ dodáva Michal Držka. Podľa vlastných slov mu takýto životný štýl viac ako vyhovuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu