Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Kate Hudson a Matthew Bellamy: Tajné zásnuby!

Kate Hudson a Matthew Bellamy Zobraziť galériu (6)
Kate Hudson a Matthew Bellamy

LOS ANGELES - Americká herečka Kate Hudson a spevák britskej skupiny Muse Matthew Bellamy sa vraj zasnúbili. Ako píše denník The Sun, dvojica usporiadala v pondelok v exkluzívnom londýnskom hoteli slávnostný banket pre najbližších priateľov a rodinu.

"Bola to súkromná párty. O svoje zasnúbenie sa chceli podeliť s najbližšími a najdrahšími ešte skôr ako s verejnosťou," povedal nemenovaný zdroj. Na oslave sa pravdepodobne zúčastnila aj matka herečky Goldie Hawn, ktorá bola vo Veľkej Británii na sobotnom udeľovaní British Comedy Awards. Tam aj médiám potvrdila, že jej dcéra čaká druhé dieťa.

"Som nadšená, je to úžasné," povedala vtedy pre webovú stránku UsMagazine.com. Tridsaťjedenročná Hudson, ktorá má sedemročného syna Rydera z manželstva s Chrisom Robinsonom, by mala byť v 16. týždni tehotenstva. Kate Hudson a Matt Bellamy tvoria pár približne deväť mesiacov. Počas Vianoc sa v Kalifornii stretli už aj ich rodičia - hudobníkov otec George a matka Marilyn s Goldie Hawn a hercom Kurtom Russellom.

Ten však nie je biologickým otcom Hudson a jej brata Olivera, no od malička ich namiesto muzikanta Billa Hudsona vychovával. Hviezda romantických komédií Ako prísť o muža za 10 dní (2003), Alex a Emma (2003) či Kamarátovo dievča (2008) Russella považuje za svojho jediného otca.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu