Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Vymení Markíza Roba Miklu?

Zdá sa, že búrlivák Robo Mikla ľudí už tak nezaujíma. Zobraziť galériu (12)
Zdá sa, že búrlivák Robo Mikla ľudí už tak nezaujíma.

BRATISLAVA - Čo sa to deje? Sledovanosť markizáckej hitparády Deka hity je päťkrát nižšia ako podobná hudobná relácia XXL, ktorú vysiela konkurenčná Slovenská televízia.

Škandalóznemu Robovi Miklovi (24) sa zjavne nedarí upútať pozornosť divákov tak ako jeho konkurentovi a bývalému kolegovi zo SuperStar Tomášovi Bezdedovi (19). Bude to Markíza riešiť výmenou moderátora?

„S Robom Miklom ďalej rátame,“ znie prekvapivá odpoveď hovorkyne Markízy Ivany Semjanovej aj napriek tomu, že posledné „krivky“ sledovanosti jednotlivých televíznych programov „kričia“ na poplach. Markizácka hitparáda Roba Miklu nemá taký úspech, ako vedenie televízie očakávalo. Za ostatný týždeň si tento hudobný program pre mladých pozrelo len niečo vyše 50-tisíc divákov, zatiaľ čo konkurenčná XXL moderovaná Tomášom Bezdedom pritiahla k obrazovkám až 250-tisíc nadšencov.

„Deka hity sa vysielajú v čase, keď ide na Jednotke repríza Slovensko hľadá SuperStar, a to je pre našu hitparádu silná konkurencia,“ netají Semjanová. „Uvažujeme len o zmene vysielacieho času,“ prízvukuje. „Ja mám na svoj výkon dobré ohlasy,“ obhajuje sa Mikla. No hoci reláciu uvádza len šesť mesiacov, rád by si už vyskúšal aj niečo nové.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu