Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Prsnaté čašníčky už aj v Európe

Usmievavé a pekné čašníčky s bujným poprsím a v krátkych šortkách obsluhujú zákazníkov, ktorí nevedia, kam sa skôr pozrieť. Zobraziť galériu (2)
Usmievavé a pekné čašníčky s bujným poprsím a v krátkych šortkách obsluhujú zákazníkov, ktorí nevedia, kam sa skôr pozrieť.

NEUNKIRCHEN - Slávny americký reťazec rýchleho občerstvenia Hooters, známy obsluhou prsnatými čašníčkami, je už aj v Európe. Jeho prvým sídlom na starom kontinente sa stalo nemecké mesto Neunkirchen.

Lokalita prvej reštaurácie Hooters je mimoriadne strategická. V obave, že by sa reťazec v Európe nepresadil, ho umiestnili neďaleko americkej vojenskej základne Ramstein na západe Nemecka. Návštevy amerických vojakov by tak mali byť samozrejmosťou a zdrojom pravidelných príjmov. Usmievavé a pekné čašníčky s bujným poprsím a v krátkych šortkách tu obsluhujú zákazníkov, ktorí nevedia, kam sa skôr pozrieť - či na jedálny lístok, alebo na prednosti obsluhujúcich. „Môžem pre vás urobiť ešte niečo, Harry?“ pýta sa jedna z čašníčok Sandy a provokatívne sa nakláňa ponad stôl, aby udivenému zákazníkovi neušlo nič z jej krásy.

Prvá reštaurácia Hooters sa objavila v roku 1983 na Floride a jej imidž je pomerne jednoduchý - rýchlo pripravené jedlo, oldies hity z jukeboxu a príťažlivé dievčatá. V súčasnosti je reťazec v 19 krajinách so štyrmi stovkami reštauračných zariadení a pred dvoma rokmi dokonca odštartovala aj letecká spoločnosť Hooters Air s prsnatými letuškami. Odborníci z obchodných kruhov však vyslovili obavy, že Hooters sa v takej emancipovanej krajine ako Nemecko nedokáže presadiť...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu