Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vyberte meno pre levíča

Ošetrovateľ Bohumil Navrátil mladší a jeho syn sa starajú levíčatá. Vľavo je Bratislava a samičke vymyslite meno vy! Zobraziť galériu (2)
Ošetrovateľ Bohumil Navrátil mladší a jeho syn sa starajú levíčatá. Vľavo je Bratislava a samičke vymyslite meno vy!

PODUNAJSKÉ BISKUPICE - Levíčatá z cirkusu Humberto rastú ako z vody! Dve z nich majú tri mesiace a ďalších šesť už viac ako štyri týždne. Vedenie cirkusu sa rozhodlo, že na svojom tohtoročnom poslednom hosťovaní v Podunajských Biskupiciach pokrstí dve levie bábätká.

Samček sa bude volať Bratislava a samičke dajte meno vy! „V Čechách sme pokrstili jedného samca menom Pražák a chceme mať aj levíča s menom Bratislava, pretože k vám radi chodíme," povedal riaditeľ cirkusu Humberto Bohumil Navrátil (71). Svoje návrhy na meno pre leviu slečnu posielajte na adresu lev@novycas.sk. Najlepšie meno si vyberie vedenie cirkusu a jeho autor sa stane krstným otcom samičky. Levie bábätká pokrstia na budúci týždeň červeným šampanským. Cirkus končí tohtoročnú sezónu 20. novembra v Podunajských Biskupiciach. Väčšina karavanov prezimuje v Bratislave, cirkusanti a zvieratá sa vracajú do Lysej nad Labem, kde má cirkus zimovisko. „Na budú-ci rok začíname v Petržalke, kde by sme už chceli ukázať čísla aj s novými levíčatmi," uzavrel Navrátil.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu