Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Amatérsky firemný turnaj „Tittel CUP 2011 už 22.1.2011“

United EventActivity Group Zobraziť galériu (2)
United EventActivity Group

Už 22.1.2011 prebehne v Bratislave prvý ročník futbalového turnaja c. Športoví nadšenci sa už od ranných hodín budú postupne stretávať vo futbalových zápasoch v priestoroch jednej z najmodernejších bratislavských hál .

Športové zápolenia plné napätia a radosti z hry preveria okrem kondičky aj teamového ducha družstiev, ktoré sú zložené z významných spoločností pôsobiacich na slovenskom trhu. Chýbať samozrejme nebudú ani zaujímavé osobnosti z futbalového či mediálneho sveta. Sem nepochybne patrí aj športový garant turnaja Dušan Tittel, ktorý bude dohliadať na korektný a profesionálny priebeh športovej časti. V zmysle turnajového sloganu „play to win“ sú účastníci motivovaní cenami od exkluzívnych partnerov. Na ich odovzdávanie sa môžu tešiť počas večerného rautu ktorým akcia vyvrcholí. Po aktívne strávenom dni je pre športovcov pripravené uvoľnenie. To má poskytnúť zaujímavý program ale v neposlednom rade aj lákavá možnosť neformálnych stretnutí s priateľmi či zaujímavými osobnosťami z oblasti slovenského športu a buisenissu o ktoré rozhodne nebude núdza.

Za celým turnajom organizačne stojí spoločnosť UEAG United EventActivity Group, s.r.o. , ktorá vznikla, aby na slovenský trh priniesla ucelený a dlhodobý koncept medzifiremných športových turnajov. Jej hlavným cieľom je okrem sprostredkovania nezabudnuteľného športového zážitku a dobrej zábavy, vniesť medzi tímy chuť víťaziť a žiť spoločnou vášňou pre šport počas celého roka. Jedinečnosť podujatí z dielne UEAG spočíva najmä v spojení športového zážitku zamestnancov spoločností so svetom profesionálneho športu na Slovensku a vytvorení silného národného aj medzinárodného konceptu turnajov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu