Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Topky a Športky si už prečítate aj na Magiu

Topky a Športky si už prečítate aj na Magiu Zobraziť galériu (3)
Topky a Športky si už prečítate aj na Magiu

BRATISLAVA - Zákazníci digitálnej televízie Magio si už nemusia zapínať počítač či hľadať svoj mobil na to, aby si prečítali čerstvé spravodajstvo. Stačí im diaľkový ovládač od ich Magia a články z portálu Topky.sk majú na dosah.

Spravodajstvo je rozdelené do kategórií, ako ich návštevníci portálu poznajú z webu: Domáce, Zahraničné či Prominenti. Pre športových fanúšikov pripravil Slovak Telekom aj krátené spravodajstvo z portálu Športky.sk.

Zákazníci nájdu Topky a Športky v rámci Magio portálu, ktorý okrem iného ponúka aj program divadiel a kín, počasie, menové kurzy či telefónny zoznam. Magio portál je bezplatne dostupný všetkým zákazníkom digitálnej televízie Magio cez pevné siete a aj cez satelit. Zákazníci Magio Satu však musia svoj Magio box pripojiť k internetu.

Koncom minulého roku bola digitálna televízia Magio obohatená o možnosť prezerať si videá a fotky z portálu Free.sk. Jeden z najnavštevovanejších slovenských spravodajských portálov Topky.sk, športový portál Športky.sk a službu Free.sk prevádzkuje dcérska spoločnosť Slovak Telekomu Zoznam, s.r.o.

Viac informácií o produktoch a službách Slovak Telekomu získate na www.slovaktelekom.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu