Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pozor na esemeskovanie: Môžete skončiť vo fontáne!

Dievčina padá do fontány Zobraziť galériu (6)
Dievčina padá do fontány

USA – Tak toto je už naozaj veľa! Mobilná komunikácia prináša situácie, ktoré si len ťažko vymyslíte. Je to i prípad dievčaťa, ktoré ani na moment nestrhlo oči zo svojho mobilu. Smola pre ňu. Skončila vo fontáne!

Prechádzku po nákupnom centre si dievčina z videa s istotou zapamätá do konca života. Zahĺbená do vyťukávania neodlepila zrak od svojho telefónu ani na sekundu. Stačil jediný chybný krok a oblečená s kabelkou a mobilom v rukách čľupla do fontány.

Vyliezla z nej síce rýchlo, no nikto z prechádzajúcich sa pri nej nepristavil, aby sa opýtal, či je v poriadku. Upozorňuje na to i komentujúca diváčka videa. „Ako sa môže stať, že niekto takto škaredo spadne do fontány a nikto mu neponúkne pomoc? Áno, to dievča je hlúpe, napriek tomu si myslím, že medzi nami vládne nedostatok ľudskosti,“ pohoršuje sa, v čom jej dávajú za pravdu i ďalší.

Neobjavili sa však len reakcie vážneho charakteru. Niektorí priniesli aj vlastné skúsenosti. „Môj partner padol do hotelovej fontány na jednej z jeho pracovných ciest. Ale on ani nepísal, ani netelefonoval. Jednoducho bol nešikovný.“

Nuž, nie vždy platí, že ženy vedia robiť dve veci naraz. Nevydarené ťukanie do mobilu je toho jasným dôkazom.

Kúpeľ vo fontáne kvôli telefónu


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu