Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Najtučnejší muž schudol za rok 130 kíl!

Prvé foto Paula po schudnutí Zobraziť galériu (2)
Prvé foto Paula po schudnutí

LONDÝN/BRATISLAVA - Toto je prvá fotografia najtučnejšieho muža na svete Paula Masona (49) po tom, ako sa mu za rok podarilo schudnúť takmer 130 kíl. Aby prežil, musel podstúpiť bypass žalúdka.

Pred operáciou vážil Brit takmer 400 kíl. "Všetko, čo chcem urobiť, je byť schopný znovu chodiť a žiť ako normálny človek. Mám druhú šancu a ja ju nepremárnim. Nechcem sa vrátiť k starému ja. Som rozhodnutý pokračovať v chudnutí," povedal priateľovi.

Kvôli zákroku musel podstúpiť diétu, aby sa jeho hmotnosť upravila na úroveň, kedy bolo riziko nižšie. Paul sa priznal, že denne zjedol 20 tisíc kalórií, čo je osemnásobné množstvo potrebné pre priemerného človeka.

Starostlivosť o neho stojí daňových poplatníkov odhadom 100 tisíc libier ročne. Šaty mu musia šiť na objednávku, občas však chodí nahý, aby sa vyhol obliekaniu. Teraz však schudol natoľko, že môže použiť špeciálny elektrický vozík. Vďaka nemu sa konečne dostal z domu.

Jeho strava z chudého mäsa, čerstvého ovocia a zeleniny je prísne kontrolovaná, napriek tomu však Paul stále trpí zdravotnými problémami. Niekoľko týždňov po operácii dostal infarkt. Informoval o tom denník The Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu