Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vystrelili si z Ameriky, otrčili jej holé zadky!

Mike a Jenny pózujú pri Soche slobody Zobraziť galériu (9)
Mike a Jenny pózujú pri Soche slobody

USA - "Zadky okolo Ameriky" - s týmto heslom sa na cestu okolo svojej rodnej zeme vybral mladý manželský pár, ktorému slovo recesia rozhodne nie je cudzie. Okrem národných pamiatok a známych turistických atrakcií totiž nezabudli zdokumentovať svoje vlastné pozadia!

Američan Mike Roey a jeho žena Jenny Brandtová svoje zadnice otrčili všade kde sa len dalo. Ich exhibicionistickým chúťkam sa nevyhol slávny nápis "Hollywood" na kopci v blízkosti mesta Los Angeles, Socha slobody v New Yorku či slávna Bourbon Street v New Orleans. Svätý im nebol ani samotný Biely dom, kde sa ich pozadím mohlo"pokochať" ďalších niekoľko desiatok turistov.

Pár dokonca založil webovú stránku, ktorá ich netradičné putovanie za americkými kultúrnymi pamätihodnosťami mapuje. Mike a Jenny však Amerikou rozhodne neskončili, svoje zadky už čoskoro "vystavia na obdiv" na plánovanej ceste okolo sveta.

Nebuďte teda Slováci prekvapení, ak náhodou tento podarený párik s holými zadkami zazriete pod Bratislavským hradom alebo pri vstupe do Tatranského národného parku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu