Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Top 5 darčekov pre Vaše Sexi Vianoce

Darčeky od Saxana Zobraziť galériu (7)
Darčeky od Saxana

Tak aké budú tento rok? Rýchlo prídu a pomerne rýchlo sú preč, ale každý rok sa snažíme, aby boli čo najkrajšie. Naháňačka v práci sa pomaličky zastaví a aspoň na pár dní sa dostaví pocit zaslúženého uvoľnenia.

Samozrejme súčasťou tohoto voľna je naháňačka po blízkej rodine, ale k večeru nastane čas, kedy našu pozornosť radi upriamime na naše polovičky, ktoré treba na vianoce tiež o niečo viac rozmaznať. K tomu, aby ste si boli bližšie ako blízko Vám ponúkame horúcu top päťku darčekov a sľubujeme, že Vaše Vianoce nebudú “len” štastné a veselé, ale hlavne čarovné…



Sexy košieľky pre šteklivú atmosféru
Rafinované, ľahké a zvodné košieľky patria každoročne k najpredávanejším produktom, najmä z dôvodu veľmi jednoduchého výberu veľkosti, s ktorým si poradí každý muž. Ženy sa v nich cítia sexy a sebavedomé a muži ich v nich milujú. Malý priehľadný kúsok látky, ktorý navodí atmosféru francúzskeho kabaretu v ktorom je len jedna kráľovna.

Top 5 darčekov pre


Exkluzívny korzet s nohavičkami
Letmý pohľad, jemný dotyk a žiaduce zavlnenie v bokoch zvýrazňujúce úzky ženský driek, kvôli ktorému od pradávna muži strácali hlavu. Taký vie vyčarovať kvalitný korzet, doplnený o saténové stuhy, umožňujúce flexibilné sťahovanie pri rôznych veľkostiach.

Top 5 darčekov pre


Keď žena vie a muž tuší…
čo sa odohrá v intímnej horúcej atmosfére za zavretými dverami spálne. Provokatívne a sexy čipkované bodystocking sa teší veľkej obľube a kto raz skúsi, bude chcieť viac. Dá Vám odvahu odhodiť zábrany …

Top 5 darčekov pre


Zahrajte sa…
Vianoce sú časom rozprávok a na jednu sa môžete zahrať aj Vy. Zaobstarajte si snehulienku, čerticu , alebo sestričku a nachajte svoju fantáziu ovládať Vaše zmysli.

Top 5 darčekov pre


Originálna a vzrušujúca
Taká je svietiaca bielizeň značky Luminoglow, ktorú môžete kúpiť len na www.saxana.sk. Nádherná čipkovaná bielizeň s fosforeskujúcimi časťami zaručí, že očarený bude nielen obdarovaný, ale aj darca.

Top 5 darčekov pre


Tip od saxana.sk: Ak sa neviete rozhodnúť, každá žena ocení štýlové a praktické puzdro na podprsenky a nohavičky, ktoré je úžastné nielen na cestovanie, ale bude zároveň ozdobou každého šatníku

Top 5 darčekov pre

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu