Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

V piatok začínajú vianočné trhy v Inchebe

Vianočné trhy v Inchebe
Vianočné trhy v Inchebe

BRATISLAVA - Začal sa advent - obdobie príprav a čakania na Vianoce, počas ktorého vynakladáme úsilie na to, aby sme najkrajšie sviatky v roku strávili so svojimi najmilšími v spokojnosti a radosti.

Pri pomyslení na Vianoce sa mnohým ľuďom vynorí typická vôňa ihličia, medovníkov, či kapustnice, iní si ich spájajú so sladkým ničnerobením a darčekmi. A práve hľadanie toho, čo poteší našich blízkych býva pre mnohých stresujúce. V termíne od 3. do 19. decembra sa konajú už tradičné vianočné trhy s názvom Dni Vianoc v Inchebe. Na ploche 10 000 m² ponúkne 350 predajcov široký výber spotrebného tovaru. Navyše nebude chýbať autentická predvianočná atmosféra, koledy, špeciality, a to všetko v pohodlí a teple interiéru.

Predajcovia prichádzajú na Dni Vianoc s bohatou ponukou sortimentu od tradičného vianočného tovaru, hračiek, vianočných dekorácií, koženého a iného módneho oblečenia cez sklo, bytové doplnky, zábavnú pyrotechniku, kozmetiku, šperky a bižutériu, spotrebný tovar, elektroniku, knihy a ďalšie. Remeselníci predvedú niekoľko ľudových remesiel ako sú výroba sviečok, bižutérie, bábik zo šúpolia, paličkovanie, drevorezba a spracovanie kože.

Návštevníci sa nemusia obávať, že ich pri vianočných nákupoch prepadne hlad alebo smäd. V interiéri a v exteriéri je dostatok zariadení s rôznymi typmi občerstvenia. Na svoje si prídu milovníci klasických špecialít ako sú „cigánska“, lokše, štrúdle, husacina či trdelníky. Zahrejú a dobrú náladu vám dodajú medovina, varené vínko alebo vianočný čaj.

Vianočné trhy v Inchebe sprevádza aj kultúrny program. Najmenších popoludní 5. decembra poteší stretnutie s Mikulášom a počas víkendov je pripravený aj detský kútik. Nákupy spríjemnia hudbou a spevom vystúpenia rôznych folklórnych súborov.

Vstupné na Dni Vianoc je symbolické - 1 euro. Parkovanie motorových vozidiel je pre všetkých zdarma. Na návštevníkov sa tešíme v termíne 3. - 19. 12. 2010 počas pracovného týždňa od 11:00 do 19:00 a cez víkend medzi 10:00 – 20:00.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu