Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tiket na milión libier poslal poštou a prišiel o výhru!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Dôchodca z anglického mesta Blackburn sa nepochopiteľným spôsobom pravepodobne pripravil o výhru v lotérii. Po tom, ako zistil, že sa nedávno stal jedným z desiatich výhercov v EuroMillions, zaslal tiket ako dôkaz prevádzkovateľovi lotérie.

Bernard McHugh (77) si očividne neuvedomil riziko svojho konania, keď na druhú stranu výherného tiketu napísal svoje meno a adresu a hodil ho do poštovej schránky. Spoločnosť Camelot prevádzkujúca lotériu však žreb doteraz neobdržala.

"Myslel som si, že postupujem správne. Na zadnej strane tiketu bolo napísané, že výherca má kontaktovať prevádzkovateľa lotérie a tak som aj urobil," tvrdí McHugh, ktorý zatiaľ zostáva pokojný.

Hovorkyňa spoločnosti vyhlásila, že nešťastníkova šanca na výhru stále žije. Pokiaľ si nárok na milión libier neuplatní do 180 dní nikto iný a McHugh prevádzkovateľovi poskytne dostatok informácií o tom, kde žreb kúpil, výhra mu bude vyplatená. Príbuzní dedkovi držia palce a dúfajú, že tiket čoskoro dorazí do "cieľovej stanice".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu