Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Zážitky ako darčeky pre mužov, ženy i deti – praktické rady

Zážitky môžete získať v elegantnom darčekovom balení
Zážitky môžete získať v elegantnom darčekovom balení

Pomaly nastáva obdobie, kedy začíname premýšľať, aké vianočné darčeky pripravíme pre našich blízkych. Prekvapte ich tento rok a darujte originálne zážitkové darčeky, na ktoré len tak nezabudnú. Neustále dopĺňame ponuku o novinky, aby si tak každý našiel svoj vysnívaný zážitok čo najbližšie pri svojom bydlisku alebo obľúbenej lokalite.

Vianočné darčeky pre mužov

 

Adrenalínový alebo iný nevšedný zážitok je určite ten správny darček pre muža, ktorý túži po nových dobrodružstvách a prekonávaní svojich hraníc. Tí odvážnejší budú nadšení tandemovým zoskokom, divokou jazdou v terénnom aute alebo vzrušením pri pilotovaní lietadla, pokojnejšie povahy potešíte jazdou v luxusnom automobile alebo zaujímavým kurzom lukostreľby, snowkitingu či kurzom fotografovania.

 

Vianočné darčeky  pre ženy

 

Vyberať darčeky pre ženy nie je až také zložité, ako si mnohí páni myslia. Každá sa chce páčiť a každá tiež ocení, keď sa pre zmenu bude niekto starať o ňu. Darujte teda zážitky, po ktorých sa vráti oddýchnutá a s novou energiou. Siahnuť môžete po najrôznejších masážach ako medová masáž, čokoládová masáž či originálny masážny koktejl. Avšak nemusíte staviť iba na relaxačné techniky, i ženy ocenia výzvy v podobe zorbingu, jazdy offroadom či školy šmyku, počas ktorej nadobudnú väčšiu istotu pri riadení automobilu. Odvážne ženy by mohol zaujať napríklad aj kurz tanca pri tyči. Špeciálnym darčekom pre ženy môže byť tiež verejné vyznanie lásky v podobe billboardu v mieste jej bydliska alebo rádiového spotu.

 

Vianočné darčeky pre deti

 

V našej ponuke sme nezabudli ani na tých najmenších. Nezabudnuteľné zážitky im pripravíte napríklad návštevou gazdovského dvora, salaša či jazdou na štvorkolke. Takmer všetky deti budú priam nadšené, keď ich vezmete na let balónom alebo si s nimi vyskúšate bagrovanie na veľkom bagri. Zážitkové darčeky majú zásadnú výhodu. Zvlášť deťom sa nikdy neopozerajú, môžu sa pri nich rozvíjať a učiť.

 

Vianočné darčeky pre páry

 

Zážitky ako darčeky, nielen k výročiu či sviatku zamilovaných, vašu polovičku nikdy nesklamú. Romantické povahy potešíte vyhliadkovým letom, športovejšie založené páry môžu staviť na adrenalínové darčeky, pri ktorých sa môžu spolu podeliť o nové dobrodružstvá. Pracovne vyťažené dvojice určite ocenia masáže pre dvoch, kde spoločne načerpajú nové sily a potrebnú energiu či romantický víkendový pobyt pre dvoch v krásnom prostredí.

 

Zážitky pre skupiny

 

Partiu kamarátov alebo pracovný kolektív zaručene stmelíte spoločnými adrenalínovými zážitkami. Medzi tie najobľúbenejšie iste patrí zábava pri paintballe, kde sa nielen výborne pobavíte, ale tiež máte šancu odhaliť, kto z vás je tímový hráč a kto naopak radšej hrá "sám za seba". Obľúbenou a finančne nenáročnou skupinovou aktivitou je aj kyvadlový zoskok z mosta Lafranconi

 

Spomínané zážitky a ešte omnoho viac môžete získať na www.uzisito.sk v elegantnom  darčekovom balení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu