Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bohatý podnikateľ dvakrát zmenil pohlavie!

Charles so snúbenicou Victoriou Zobraziť galériu (5)
Charles so snúbenicou Victoriou

LONDÝN - Pri pohľade na Charlesa a jeho snúbenicu Victoriu ľuďom napadnú dve veci. Prvou je očividný značný vekový rozdiel zaľúbencov. Druhou, tou pravdepodobnejšou, je, že pár pôsobí pomerne výstredne. Bude to zrejme preto, že Charles už dvakrát podstúpil operáciu zmeny pohlavia. Je to len vrtoch alebo sa známy anglický milionár naozaj v sebe nevyzná?

Charles (50) sa narodil ako Sam Hashimi a svoje detstvo strávil v Iraku. V roku 1987 sa rozhodol pre zmenu pohlavia a tak sa s úspešného biznismena Samiho, ktorý bol už v tom čase rozvedený a mal dve deti, razom stala interiérová dizajnérka Samantha Kaneová.

Na kozmetické zákroky, ktoré z neho spravili okúzľujúcu ženu, minul dovedna 100 tisíc libier (145 tisíc eur). Krátky čas bola Samantha dokonca zasnúbená s istým podnikateľom. Po siedmich rokoch si však zrazu uvedomil, že spravil obrovskú chybu, ktorá pravdepodobne pramenila v bolestnom ukončení jeho dvanásťročného manželstva a odcudzení svojich detí.

Neznášal rýchle zmeny nálady a emocionálne stavy, ktorú mu spôsobovali ženské hormóny. Nakupovanie, obvyklá zábavka žien, ho nudilo a ani zo sexu v ženskom tele nemal radosť.

Preto podstúpil ďalší zákrok, ktorý zo Samanthy opäť urobil muža. Odstránili mu prsné implantáty a mužské prirodzenie vyformovali z kožných štepov. Tam sa však jeho trápenie neskončilo. Charlesovi robilo problémy zoznamovať sa so ženami a začal sa báť, že sa mu nepodarí nájsť ženu, ktorá by ho dokázala milovať. Po čase sa však na neho usmialo šťastie v podobe sympatickej slobodnej mamičky Victorie Emms (28), s ktorou sa podnikateľ minulý mesiac zasnúbil.

Victoria si budúceho manžela nevie vynachváliť, údajne jej vďaka osobnej skúsenosti z čias, keď bol ešte ženou, rozumie oveľa lepšie ako jej predchádzajúci partneri. Charles priznáva, že hoci by už nikdy nechcel byť ženou, kúsok zo Samanthy v ňom predsa len ostal.

"Keď Victoriu niečo trápi, snažím sa vcítiť do jej kože tým, že si spomeniem, ako som sa cítieval, keď som bol Samanthou."

O svojom živote sa dokonca chystá natočiť dokumentárny film, v ktorom sa chce s verejnosťou podeliť so svojimi skúsenosťami a prípadne tak pomôcť ďalším, ktorí prechádzajú podobnými problémami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu