Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zmeňte sa z manažéra na lídra - svetový biznis expert Brian Tracy príde na Slovensko!

Brian Tracy Zobraziť galériu (2)
Brian Tracy

BRATISLAVA - Jeden človek, 6 kontinentov, 55 krajín, 1000 spolupracujúcich spoločností, 4000 vystúpení, viac ako 5 miliónov vyškolených osobností – to je v číslach jeden z najuznávanejších svetových korporátnych trénerov. Brian Tracy totiž manažérov pretvára na úspešných lídrov. Líderstvo je jeden z rozhodujúcich faktorov, ktorý predurčuje úspech v podnikaní.

Príležitosť osvojiť si mimoriadne efektívne znalosti úspešného vedenia firmy majú vôbec po prvýkrát aj slovenskí manažéri. Už 25. novembra 2010 Brian Tracy vystúpi v Aule Ekonomickej univerzity v Bratislave so svojím špeciálne pripraveným seminárom „Umenie výnimočného vodcu.“ Nijaké abstraktné koncepty, nijaké akademické teórie – osvojte si účinné pravidlá, konkrétne tipy a usmernenia od autora svetovo najpredávanejšieho programu time-managementu.

 

Kto je Brian Tracy?

Brian Tracy je vo svete považovaný za významného odborníka, ktorý sa viac ako 40 rokov venuje rozvoju ľudských zdrojov a rozvoju osobnej efektivity. Na jeho seminároch sa každoročne zúčastňujú státisíce ľudí. Pomáha vedúcim predstaviteľom svetových korporácií ako IBM, Ford, Hewlett Packard, Pepsi, Siemens a mnohým ďalším. Je zakladateľom Brian Tracy University, najväčšieho online vzdelávacieho centra určeného pre náročných podnikateľov, ktoré pôsobí v 32 krajinách. Vytvoril viac ako 500 školiacich programov, čo sa mu podarilo ako jedinému školiteľovi v histórii a prostredníctvom ktorých pokrýva celé spektrum ľudskej aj podnikovej výkonnosti. Je autorom 49 kníh, ktoré boli preložené do 36 jazykov a predávajú sa v 52 krajinách sveta.

 

Brian Tracy na Slovensku

Po prvýkrát na Slovensku Brian Tracy predstaví svoj program vyvinutý na základe 30 ročných skúsenosti získaných v rámci konzultácii s TOP manažmentom svetových spoločností. Seminár „Umenie výnimočného vodcu“ účastníkom ponúka konkrétne stratégie:

 

  • ako určiť najvhodnejší štýl vedenia pre každú situáciu
  • ako správne motivovať a nastavovať obchodné ciele a úlohy
  • ako si vybrať a udržať najlepších ľudí
  • ako nájsť lukratívne príležitosti a prosperovať aj v nepriaznivých časoch
  • ako efektívne pracovať s vlastným časom
  • + ďalšie osvedčené zásady vedenia firmy

 

Kedy a kde:

Celodenný seminár „Umenie výnimočného vodcu“ sa uskutoční dňa 25.11.2010 v Aule Ekonomickej univerzity na Dolnozemskej ceste 1 v Bratislave. Vstupenky sú v predaji na www.tajomstvo-uspechu.sk, kde nájdete aj všetky potrebné informácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu