Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Vítame každého, kto sa rád učí, nebojí sa výziev a prekážok

Ilustračné foto
Ilustračné foto

Spoločnosť sanofi-aventis je významná farmaceutická spoločnosť, ktorá sa zameriava na starostlivosť o zdravie po celom svete. Patríme medzi najväčšie farmaceutické podniky na svete s viac ako 100 000 zamestnancami v približne 100 krajinách.

Spoločnosť Zentiva a.s. je medzinárodná farmaceutická spoločnosť, ktorá sa zameriava na vývoj, výrobu a predaj moderných značkových generických farmaceutických produktov. V roku 2009 sa spoločnosť Zentiva stala členom spoločnosti sanofi-aventis.

Našou spoločnou ambíciou je stať sa kľúčovým partnerom slovenského zdravotníckeho systému a poskytovať pacientom kvalitné a inovatívne lieky za dostupné ceny.

Tohto roku sme sa rozhodli zapojiť do projektu Global Management Challenge ako hlavný partner. Ponuka zúčastniť sa tohto projektu nás oslovila hneď ako sme sa o nej dozvedeli. Neváhali sme a prihlásili sme našu spoločnosť do tejto súťaže. Radi by sme vyskúšali možnosť zapojenia tak prihlásených tímov, ako aj nášho zamestnaneckého tímu.

Do našich tímov hľadáme študentov 5., prípadne 4. ročníka študujúcich farmaceutickú, chemicko-technologickú fakultu, veterinárnu fakultu, príp. medicínu. Budeme radi, ak sa zapoja aj študenti 5. ročníka študujúci marketing alebo obchod. Uvítame znalosť anglického jazyka a MS Office na bežnej užívateľskej úrovni.

 

Vítame každého, kto sa rád učí, nebojí sa výziev a prekážok

Od tímu pod patronátom našej spoločnosti očakávame proaktivitu. Hľadáme motivovaných ľudí, ktorí sa chcú naučiť a vyskúšať niečo nové. Zvedavosť je jedna z charakteristík, ktorá posúva ďalej. Preto ak ste zvedaví, hraví a komunikatívni, tak Vás radi medzi sebou uvítame.

Pod našim patronátom spoznáte zblízka našu spoločnosť, kultúru, hodnoty i ľudí. Budete mať možnosť nahliadnuť do spoločnosti medzinárodných rozmerov. V neposlednom rade využijete a overíte si svoje teoretické znalosti v praxi, vďaka odbornému poradenstvu našich zamestnancov vám poskytneme cenný náhľad do praxe.

Zahrnieme vás praktickými informáciami o riadení firmy v oblastiach financií, HR, výroby, obchodu a marketingu. Umožníme Vám pochopiť ich vzájomnú súčinnosť a previazanosť z pohľadu úspešného pôsobenia firmy na trhu.

Šikovným študentom náš patronát prináša možnosť pracovať v tíme, rozvíjať analytické schopnosti, prijímať zodpovedné rozhodnutia, naučiť sa riešiť úlohy a problémy efektívne, ale aj počúvať a prijímať názory druhých.

Predstavíme Vám činnosť jednotlivých oddelení a aktivity, ktoré tvoria základ nášho businessu. Dozviete sa o našich produktoch, technológiách a spôsobe ako sa výrobky dostanú ku konečnému spotrebiteľovi.

V prípade záujmu pripravíme pre študentov exkurziu po výrobnom závode v Hlohovci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu