Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vychytávka týždňa nielen pre dámy - luxusné ošetrenie pleti so 42% zľavou

Vychytávka týždňa na www.shopcity.sk
Vychytávka týždňa na www.shopcity.sk

BRATISLAVA - Kvalitné a profesionálne ošetrenie pleti nemôže byť lacné. Existuje však spôsob, ako ho získať za cenu, ktorá je v pohode pre Vás aj pre Vaše kamarátky. Tajomstvo zľavy je v novom spôsobe predaja služby. Portál hromadného nakupovania shopcity.sk má v ponuke od 18. do 24. októbra až 42 percentnú zľavu na luxusné kozmetické služby.

Od 18. do 24. októbra máte možnosť prostredníctvom nového internetového obchodu Shoopcity.sk získať pre seba či svoju kamarátku 90-minútovú kozmetickú starostlivosť od značky BABOR v luxusnom štúdiu krásy L´institut. Shopcity ponúka túto atraktívnu vychytávku za výhodnú cenu 29 eur, namiesto štandardných 50 eur. Ošetrenie zahŕňa diagnostiku pleti, povrchové čistenie, peeling, zmäkčujúcu masku alebo naparovanie, hĺbkové čistenie pleti, masáž- regeneračným alebo hydratačným krémom, masku, očný krém, balzam na pery, a záverečný krém.

 

Ako si vychytávku týždňa kúpiť?

Vychytávku týždňa je možné získať jednoduchým spôsobom - stačí navštíviť stránku www.shopcity.sk, kliknúť na „kúpiť“ a zadať mailovú adresu. Peniaze sa odrátajú až po záväznom potvrdení objednávky v ďalšom kroku a výbere spôsobu platby. K zaplateniu dochádza vždy iba vtedy, ak je vychytávka aktívna – čiže sa dosiahol stanovený minimálny počet ľudí k aktivácii. V opačnom prípade zákazník neplatí nič. Na aktiváciu vychytávky luxusné ošetrenie pleti je potrebných minimálne päť uchádzačov. Šance na získanie atraktívnej zľavy sú väčšie, ak ponuku odporučíte známym a priateľom.

 

Ako využiť kúpenú službu či produkt?

Po aktivácii vychytávky dostanú zákazníci City kupón, ktorý ich oprávňuje k využitiu služby alebo zakúpeniu daného produktu. City kupón je potrebné vytlačiť, predložiť u obchodníka a následne si luxusnú službu užiť. Kupóny na luxusné ošetrenie pleti sú platné do 31.01.2011.

 

Ako funguje hromadné nakupovanie?

Shopcity.sk je interaktívna služba, ktorá na internete spája kúpyschopných zákazníkov a úspešné lokálne firmy. Na základe overených pravidiel čoraz obľúbenejšieho systému hromadného nakupovania Shopcity ponúka vopred stanovenému počtu záujemcov možnosť zakúpiť si kupón na zľavu u vybraného obchodníka v časovom limite. Okrem Bratislavy Shopcity už čoskoro nájdete aj v ďalších ôsmich slovenských mestách, a to Trnava, Trenčín, Nitra, Žilina, Banská Bystrica, Poprad, Košice a Prešov.

 

Viac informácií o kolektívnom nakupovaní a aktuálnych vychytávkach nájdete na www.shopcity.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu