Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Výstava High End Slovakia 2010 - 3D obraz vo veľkom štýle

Slúchadlá Denon Zobraziť galériu (3)
Slúchadlá Denon

Okrem najväčších a najtenších 3D televízorov (napr. 65 palcový 3D LED LCD Samsung) od svetových značiek si budete môcť pozrieť a vychutnať na výstave HIGH END Slovakia 2010 aj jedinečné kino, ktoré si nemôže dovoliť hocikto. Systém high-end domáceho kina pozostávajúci z 2 projektorov SIM2 3D v cene 80 000E eur.

Toto je unikát v oblasti 3D projekcie a na výstave HIGH END Slovakia v Bratislave bude tento dvojprojektorový systém ako jediný predstavovaný “kus” v Európe vôbec. Výnimočný zjav a výnimočná šanca pre Vás vidieť a zažiť niečo, čo ste nepoznali a nezažili. A to v časti Bis Audia počas výstavy HIGH END Slovakia.

Okrem toho budú čakať na návštevníkov hodnotné ceny. Vstupenky sú zlosovateľné. Vyplníte jednoduchú anketu a môžete vyhrať. Prvá cena je úplne nový televízor od spoločnosti SHARP, Full HD LCD TV SHARP s technológiou Quattron.

Ďalšími cenami sú domáce kino SAMSUNG 7.1, špičkové slúchadlá DENON a AKG, mediálne centrá, stereo reproduktory JBL a iné krásne ceny.

 

Každý 100-tý návštevník vyhráva!

 

Prídite! Počúvajte! Pozerajte!

 

Už 5.ročník výstavy stereo, hifi a home cinema HIGH END Slovakia 2010 sa bude konať 16.-17. októbra 2010 v hoteli Crowne Plaza Bratislava!

 

Viac informácií na www.highendslovakia.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu