Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

HyperZľava.sk prináša hromadné nakupovanie na Slovensko, a to hneď so zľavou 90%!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

Webový portál www.HyperZlava.sk rozširuje svoje obchodné aktivity na Slovensko. Už dnes môžu obyvatelia Bratislavy, Banskej Bystrice a Prešova využiť zľavy 90% na jedlo a pitie v reštauráciách, masáže a skrášľovacie procedúry vo vybranom regióne. Portál, ktorý úspešne pôsobí v Českej republike, chystá v blízkej budúcnosti vstup aj do Žiliny, Nitry a Košíc.

“Model hromadného nakupovania, ktorý k nám prišiel zo Spojených štátov, sa stáva veľmi populárny aj na Slovensku. Hoci sa jedná o časovo obmedzené ponuky, sú spravidla natoľko atraktívne, že počet záujemcov zľavu takmer vždy aktivuje. Na Slovensku chceme našimi obchodnými aktivitami pokryť všetky kľúčové mestá, teda okrem Bratislavy, Banskej Bystrice a Prešova v budúcnosti tiež Žilinu, Nitru a Košice,“ hovorí Martin Chytil, obchodný riaditeľ spoločnosti HyperZľava.sk, a dodáva: "Na webe stačí zvoliť, v ktorom meste chcete nakupovať, a potom už sa zobrazia konkrétne ponuky v danom regióne.“

Webový portál www.hyperzlava.sk funguje na princípe hromadného nakupovania. Každý deň je zverejnená ponuka so 40 - 90% zľavou v oblasti využitia voľného času (gastronómie, športových aktivít, masáží, kultúry, starostlivosti o telo, životného štýlu, adrenalínových zážitkov a mnoho ďalších). Aby bolo možné túto ponuku využiť, musí sa v definovanom čase nájsť dostatočný počet záujemcov. Ako náhle je prekročený minimálny počet zákazníkov, ponuka sa aktivuje a záujemcovia dostanú po uhradení ceny svoje poukazy. V prípade, že by sa dostatočný počet záujemcov nenašiel, ponuku nie je možné využiť a celá akcia sa ruší.

Na webe www.HyperZlava.sk je tiež možné prihlásiť sa k odberu newsletterov, ktoré vždy včas informujú o aktuálnych zľavách. Spoločnosť o tom informuje aj prostredníctvom facebooku, kde každý región má vlastnú stránku, ďalej pomocou twitteri alebo RSS kanála.

 

Facebookové stránky nájdete na adrese: www.facebook.com

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu