Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Výstava Fast Day priniesla celý rad technologických noviniek

Výstava Fast Day
Výstava Fast Day

Veľkoobchodný distribútor elektroniky, spoločnosť FAST PLUS, spol. s r.o. organizuje už po tretí rok jedinečný projekt, ktorý na slovenskom retailovom elektrotrhu doteraz chýbal. 14. októbra 2010 v priestoroch krytej tenisovej haly hotela Tenis, Zvolen, na ploche 1 300 m2 prebehla celodenná výstava spotrebnej elektroniky a domácich spotrebičov FAST DAY určená pre odbornú verejnosť - maloobchodných odberateľov spoločnosti FAST PLUS, spol. s r.o.

Výstava priniesla celý rad technologických noviniek u známych, na slovenskom trhu etablovaných značiek čiernej a bielej techniky, spomedzi ktorých môžeme spomenúť Sony, Samsung, Panasonic, Philips, LG, Whirlpool, Electrolux, Gorenje, Indesit, Tefal, Moulinex, Rowenta, Krups, SodaStream a mnoho ďalších. V spotrebnej elektronike dominovala jednoznačne prezentácia nových 3D modelov LCD a plazmových TV, odrážajúca sa v rýchlo rastúcej spotrebe koncových zákazníkov, kde príjemne prekvapila šírkou sortimentu značka Samsung, Panasonic, LG a Sony. Pozornosť si tiež zaslúži prezentácia novej značky na slovenskom trhu SodaStream, ktorá ponúka koncovým zákazníkom kvalitné výrobníky sódy pre každodenné používanie v domácnosti.

Na tomto zaujímavom podujatí sa odprezentovalo celkovo 35 značiek. Výstavu navštívilo viac ako 600 pozvaných hostí z radov maloobchodných odberateľov a približne 100 hostí zastupujúcich jednotlivých dodávateľov spoločnosti FAST PLUS, spol. s r.o. V rámci FAST DAY pozvaní odberatelia plne využili možnosť nákupu zvýhodnených, tzv. výstavných ponúk za atraktívnych podmienok platných iba v deň výstavy.

Spoločnosť FAST PLUS, spol. s r.o. týmto položila pevné základy pre novú tradíciu a priniesla odbornej verejnosti nový rozmer vo vzťahu veľkoobchodný dodávateľ – maloobchodný odberateľ. Kvalita tohto vzťahu v konečnom dôsledku prispeje v nemalej miere rastu životnej úrovne slovenského spotrebiteľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu