Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Každá kvapka vody má svoju cenu

Práčka Siemens so systémom waterperfect
Práčka Siemens so systémom waterperfect

Nový rad práčok Siemens s inteligentným systémom distribúcie vody waterPerfect zaručuje optimálny výsledok prania pri nízkej spotrebe vody.

Spotreba vody hrá pri rozhodovaní o nákupe domáceho spotrebiča dôležitú úlohu. Ceny vody rastú a zásoba pitnej vody na svete sa neustále znižuje. Odmerať to správne množstvo vody na každú várku bielizne je preto veľmi dôležité. Práve to dokáže nový rad práčok waterPerfect. 3D senzorika a prietokový senzor prispôsobia objem vody množstvu a typu textílie.

Práčky waterPerfect kombinujú technológiu s optimálnou starostlivosťou o bielizeň. Zdokonalený dizajn bubna s asymetrickými unášačmi zaručujú nielen efektívnejšiu distribúciu vody, ale zároveň chránia bielizeň pred poškodením.

Vďaka veľkému bubnu s objemom 56 l a širokému plniacemu otvoru nový rad práčok waterPerfect umožňuje vyprať až 7 kg bielizne. To uľahčuje pranie veľkého množstva bielizne a veľkých kusov.

Inteligentný systém distribúcie vody poskytuje optimálnu starostlivosť rôznym typom tkaniny, ktoré regeneruje a vyhladzuje. Práčkam Siemens možno zveriť aj najjemnejšiu, na údržbu najnáročnejšiu bielizeň určenú na ručné pranie. Kašmírové svetre či hodvábne košele operie šetrnejšie a účinnejšie ako pri ručnom praní.

Na trochu zašpinenú bielizeň a na športové oblečenie je určený program super 15, ktorý vyperie dva kg bielizne za neuveriteľných 15 minút, a to vrátane pláchania a odstreďovania. Pre dokonalý vzhľad košieľ a blúzok je navrhnutý program business. Skrátený čas prania šetrí štruktúru vlákien a bielizeň odstreďuje iba pri 400 ot./min. Ešte vlhkú košeľu tak stačí namiesto žehlenia iba vyvesiť.

Rad waterPerfect ponúka nielen skvelý výkon, ale aj nadčasový dizajn. Antivibračný dizajn bočných stien stabilizuje práčku a pomáha optimalizovať cyklus žmýkania. Vďaka tomu je práčka aj pri vysokých otáčkach veľmi tichá a je vhodná aj na zabudovanie do kuchynskej linky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu