Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Trojica veľtrhov o kráse a životnom štýle si udržala priazeň širokej verejnosti

European Body art festival
European Body art festival

BRATISLAVA - V termíne 30. 9. - 02. 10. 2010 sa na výstavisku Incheba Expo Bratislava konala atraktívna kombinácia veľtrhov Interbeauty, Esoterika a Biostyl. Na ploche 12 000 m² prezentovalo svoju ponuku 230 vystavovateľov z Českej republiky, Francúzska, Maďarska, Nemecka, Poľska, Talianska a Slovenska. Podujatia prilákali 24 078 návštevníkov.

Výstavisko bolo počas troch dní plné najrôznejších prípravkov a prístrojov pre pleť, vlasy, telo či nechty. Zároveň mali návštevníci možnosť vyskúšať si novinky na vlastnej koži a poradiť sa s odborníkmi. Po celý čas prebiehali súťaže a exhibície v v skrášľovacích disciplínach. Sú známi víťazi majstrovstiev SR a medzinárodných majstrovstiev v nail arte, nail dizajne a manikúre prírodných nechtov. Uskutočnili sa majstrovstvá SR v účesovej a dekoratívnej tvorbe. V rámci make upu súťažiaci líčili na tému Krásna ako hviezdy na červenom koberci. Azda najväčšie divácke ohlasy vyvolali zaujímavé kadernícke šou, v ktorých sa predviedli hostia zvučných mien zo zahraničia. Umením úpravy vlasov zladeným s tancom divákom vyrazili dych talianski kaderníci, ktorí vystúpili v Brelil professional hair show. Svou charizmou a zručnosťou si získal masy ďalší taliansky kaderník, Massimo Pradella. Sprievodné programy Interbeauty vyvrcholili v sobotu European Body art festivalom.

Veľtrhy Biostyl a Esoterika okrem výberu z množstva zaujímavých produktov, ponúkli návštevníkom možnosť zúčastniť sa prednášok a seminárov. Venovali sa základom numerológie, svetelnej terapii, psychológii chorôb, či vplyvom liečivých bylín na ľudský organizmus. Verejnosť zaujal široký výber piopotravín, či biotextilu. Aj tento rok boli vyhlásené výsledky ankety o biopotravinu roka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu