Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Planeo Elektro otvorilo už 8. predajňu v poradí

Planeo Elektro dnes ráno otvorilo svoju ôsmu pobočku
Planeo Elektro dnes ráno otvorilo svoju ôsmu pobočku

Dnes, 28. septembra otvorila sieť špecializovaných elektropredajní Planeo Elektro na slovenskom trhu už svoju ôsmu predajňu. V tento deň v ranných hodinách slávnostne otvorili predajňu Planeo Elektro v obchodnom centre Storeland Lamač pri Baumaxe v Záhorskej Bystrici.

Pre zákazníkov Bratislavy a blízkeho okolia sú pripravené pri príležitosti otvorenia predajne vynikajúce uvádzacie ceny na všetky vystavené elektrospotrebiče a zaujímavé splátkové produkty pre nákup na splátky.

Samozrejmosťou sú bezplatné rozvozy tovaru do 30 km od miesta predajne, bezhotovostný platobný režim, odborné poradenstvo vyškolených predajcov, záručný a pozáručný servis.

Sieť špecializovaných elektropredajní Planeo Elektro plánuje v krátkom čase otvorenie ďalších predajní po celom Slovensku, čím prináša koncovým zákazníkom širšiu voľbu výberu sortimentu z bielej a čiernej techniky, kancelárskej a telekomunikačnej techniky, IT segmentu.

Sieť Planeo Elektro kladie dôraz predovšetkým na rozsah a kvalitu poskytovaných služieb pred, počas a po predaji a na vyvážené, koncovými zákazníkmi všeobecne akceptované trhové ceny.

 

Web: www.planeoelektro.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu